Lampa u obliku knjige

Šarmantna lampa u obliku knjige ispunjava zahteve većine čitalaca i odiše suptilnom elegancijom...

Lumio lampe su genijalnog oblika i sofisticiranog dizajna. Moderne i diskretne, Lumio lampe su dostupne u tri verzije od drveta (orah, trešnja i javor). Svaki komad kombinuje laserski drveni poklopac sa izdržljivim vodootpornim "stranicama" koje sadrže LED diode.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lumio (@hellolumio)

Prilikom izrade Lumio lampe, dizajneri su pažljivo birali materijale. Izabrali su prirodno drvo, jedinstveni laserski dizajn lampe i sofisticiranu elektroniku koja dozvoljava da lampe funkcionišu sa dovoljno snage da osvetle sobu uprkos svojoj maloj veličini.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lumio (@hellolumio)

Otvoranjem korica knjige, baš kao sa običnom knjigom, svetlo će odmah biti uključeno. Fleksibilan i izdržljiv dizajn omogućava vam da kontrolišete osvetljenost. Lampa je bežična i više ne zavisi od prekidača ili dugmeta za izvor osvetljenja. Možete je koristiti u bilo koje vreme u vašem domu za vreme čitanja ili je ponesite sa sobom gde god želite na otvorenom prostoru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lumio (@hellolumio)

Dizajneri su stvorili pametnu lampu koja otkriva svojim korisnicima nove načine korišćenja. Otvaranjem možete stvoriti polukrug ili je možete otvoriti samo malo ukoliko vam je potrebno nešto u toku noći. Sa svojim bežičnim mogućnostima i magnetizovanim poklopcem, Lumio vam daje slobodu da je koristite u različitim okolnostima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lumio (@hellolumio)

Lumio lampa sadrži USB punjač. Ako priključite USB kabl i napunite je u potpunosti, možete uživati u 8 sati trajanja baterije sa stalnom upotrebom.

Povezane teme

01.07.2024 Osvetljenje

Saveti za dobro osvetljenje u dnevnoj sobi

Rasveta igra ključnu ulogu u postavljanju atmosfere, bilo da se radi o prijatnoj porodičnoj večeri ili živahnom društvenom okupljanju. Interakcija prirodne i veštačke svetlosti mož...

28.06.2024 Osvetljenje

Crni lusteri za zadivljujući efekat u prostoru

Vedro uklapanje akcenata, ambijenta i prirodne svetlosti, kompletira svaku prostoriju i predstavlja centralnu tačku prilikom oblikovanja njihovog stila i raspoloženja.

25.06.2024 Osvetljenje

Razigrani lusteri u obliku balona

Ova prelepa i raznobojna kućna rasveta koja liči na balone je deo kolekcije pod imenom Memory, dizajnera Borisa Klimeka.

22.06.2024 Osvetljenje

Osvetljenje spavaće sobe

Sa svetlom se treba igrati, pustiti mašti na volju, a spavaće sobe su prostor koji vam omogućava posebnu inspiraciju u ovom smislu.

19.06.2024 Osvetljenje

Fantastični načini osvetljenja kupatila

Kada je reč o osvetljenju kupatila, idealno bi bilo kada biste mogli da postavite nekoliko različitih izvora svetlosti kako bi prostor izgledao i lepše i funkcionalnije.

16.06.2024 Osvetljenje

Najbolje zidne lampe za spavaće sobe

Zidne lampe u spavaćoj sobi pružaju praktično i estetski prijatno osvetljenje, idealno za čitanje i stvaranje opuštajuće atmosfere.

13.06.2024 Osvetljenje

Lampe od pruća i ratana za boho osećaj u vašem domu

Predlažemo vam suptilan dodir boho stila za vaš dom u obliku lampi. Napravljene od ratana ili pruća one unose neverovatnu toplinu u savremen dom.

10.06.2024 Osvetljenje

5 najboljih opcija za osvetljenje malog predsoblja

Koliko god da je minijaturan ovaj deo vašeg doma, budite sigurni da postoji svetiljka koja će savršeno odgovarati vašem prostoru i doprineti stvaranju prijatne atmosfere dobrodošli...

07.06.2024 Osvetljenje

Dizajn rasvete za male prostore: maksimizirajte osvetljenost i dobar stil

Maksimiziranje osvetljenosti i stila u malim prostorima može biti izazovno, ali prava rasveta može transformisati čak i najmanju sobu u svetlu i stilizovanu oazu.

04.06.2024 Osvetljenje

Lampa u obliku šrafa pruža taktički pristup kontroli osvetljenja

Set lampa podseća na ogroman šraf, posebno kada je njena svetlost na najnižoj tački, i nudi jedinstvenu i privlačnu interakciju sa korisnicima.

01.06.2024 Osvetljenje

Prenosiva lampa: savršen spoj retro dizajna i moderne tehnologije

Oblik lampe je inspirisan tradicionalnim fenjerom, a svetlost se širi pod uglom od 360 stepeni. Telo baterije fenjera, kada se ukloni sa svog položaja, takođe može postati lampa ko...