Razigrani lusteri u obliku balona

Dizajn osvetljenja je ključni element u oblikovanju prostora, jer utiče na atmosferu i funkcionalnost svake prostorije.

Pravilno odabrano osvetljenje može transformisati prostor, čineći ga prijatnim, toplim i privlačnim. Dizajneri osvetljenja koriste različite tehnike i vrste svetiljki kako bi postigli željeni efekat, kombinujući estetske i praktične aspekte.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Boris Klimek (@borisklimek)

Moderni trendovi u dizajnu osvetljenja uključuju upotrebu LED tehnologije, pametnih sistema osvetljenja i ekološki prihvatljivih rešenja. Osim funkcionalnosti, osvetljenje je postalo i važan dekorativni element, pa tako često služi i kao centralna tačka prostora.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Boris Klimek (@borisklimek)

Predstavljamo vam prelepu i raznobojnu kućnu rasvetu koja liči na balone, i koja je deo kolekcije pod imenom Memory,  dizajnera Borisa Klimeka. Ako uživate u zabavi i ako ste nekonformistički nastrojena osoba, onda je ova kolekcija pravi melem za vaše oči.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Boris Klimek (@borisklimek)

Kao što možete videti na slikama, ovaj raspored dolazi u različitim bojama, odnosno devet različitih kompozicija uz tri varijacije u obimu, čineći mnoge interesantne i različite kombinacije mogućim. Može se slobodno reći, da se ovi lusteri veoma lako integrišu u skoro svaki moderan i savremen dom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Boris Klimek (@borisklimek)

Među materijalima koji su korišćeni za proizvodnju je trostruko opal staklo koje ima uglačan finiš. Kada želite da uključite i isključite svetlo, sve što trebate da uradite je da povučete kabl koji visi sa balona, što ovaj sistem čini vrlo lakim za upotrebu i neverovatno šik.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Boris Klimek (@borisklimek)

Ovi lusteri svojim interesantnim izgledom takođe mogu da ulepšaju prostor u vašoj kancelariji, a ako posedujete privatni biznis oni će gotovo sigurno biti centralna tačka vašeg radnog prostora, koja će svojim izgledom uvek privući pažnju vaših klijenata.

Povezane teme

28.06.2024 Osvetljenje

Crni lusteri za zadivljujući efekat u prostoru

Vedro uklapanje akcenata, ambijenta i prirodne svetlosti, kompletira svaku prostoriju i predstavlja centralnu tačku prilikom oblikovanja njihovog stila i raspoloženja.

22.06.2024 Osvetljenje

Osvetljenje spavaće sobe

Sa svetlom se treba igrati, pustiti mašti na volju, a spavaće sobe su prostor koji vam omogućava posebnu inspiraciju u ovom smislu.

19.06.2024 Osvetljenje

Fantastični načini osvetljenja kupatila

Kada je reč o osvetljenju kupatila, idealno bi bilo kada biste mogli da postavite nekoliko različitih izvora svetlosti kako bi prostor izgledao i lepše i funkcionalnije.

16.06.2024 Osvetljenje

Najbolje zidne lampe za spavaće sobe

Zidne lampe u spavaćoj sobi pružaju praktično i estetski prijatno osvetljenje, idealno za čitanje i stvaranje opuštajuće atmosfere.

13.06.2024 Osvetljenje

Lampe od pruća i ratana za boho osećaj u vašem domu

Predlažemo vam suptilan dodir boho stila za vaš dom u obliku lampi. Napravljene od ratana ili pruća one unose neverovatnu toplinu u savremen dom.

10.06.2024 Osvetljenje

5 najboljih opcija za osvetljenje malog predsoblja

Koliko god da je minijaturan ovaj deo vašeg doma, budite sigurni da postoji svetiljka koja će savršeno odgovarati vašem prostoru i doprineti stvaranju prijatne atmosfere dobrodošli...

07.06.2024 Osvetljenje

Dizajn rasvete za male prostore: maksimizirajte osvetljenost i dobar stil

Maksimiziranje osvetljenosti i stila u malim prostorima može biti izazovno, ali prava rasveta može transformisati čak i najmanju sobu u svetlu i stilizovanu oazu.

04.06.2024 Osvetljenje

Lampa u obliku šrafa pruža taktički pristup kontroli osvetljenja

Set lampa podseća na ogroman šraf, posebno kada je njena svetlost na najnižoj tački, i nudi jedinstvenu i privlačnu interakciju sa korisnicima.

01.06.2024 Osvetljenje

Prenosiva lampa: savršen spoj retro dizajna i moderne tehnologije

Oblik lampe je inspirisan tradicionalnim fenjerom, a svetlost se širi pod uglom od 360 stepeni. Telo baterije fenjera, kada se ukloni sa svog položaja, takođe može postati lampa ko...

29.05.2024 Osvetljenje

Originalna rasvetna tela koja izazivaju emocije i inspirišu maštu

Kolekcija Multiforme, zadivljujuća tapiserija svetiljki, nudi dizajnersko iskustvo koje izaziva emocije i inspiriše maštu. Pedantno izrađen od strane vizionarskih dizajnera, svaki...

26.05.2024 Osvetljenje

Minimalistička rasveta od aluminijuma i čelika: sirova lepota prirode u dizajnu

Ova rasvetna tela nisu samo praktična rešenja za osvetljenje, već umetnička dela koja unose eleganciju i prirodnu lepotu u svaki prostor, stvarajući harmoničan spoj modernog dizajn...