Zavodljivo i luksuzno SANYA odmaralište na Hainan ostrvu

Koliko god da ih ima, čini se da luksuznih odmarališta nikad ne može da bude previše.

Ovakva mesta stvorena su pre svega sa ciljem da svima onima koji žele da pobegnu od glasne svakodnevice velikih gradova, pruže savršeno mesto za konekciju sa prirodom i svojim unutrašnjim JA. Ispunjena sadržajem koji je kreiran sa zadatkom da razmazi sva vaša čula, ovakva odmarališta predstavljaju upravo ono što nam je nakon godinu i po dana od početka pandemije, preko potrebno.

Na najudaljenijem južnom delu Kine u kineskom moru, preko puta Vijetnama nalazi se Hainan, ostrvska provincija. Ona se odlikuje toplom i vlažnom klimom i okružena je šumama i planinama, zbog čega predstavlja jedinstveno mesto na planeti, koje svima onima koji to žele pruža sigurno utočište od gradske vreve.

Na njemu se nalazi SANYA Edition luksuzno odmaralište smešteno uz samu obalu, koje vam danas sa zadovoljstvom predstavljamo. Arhitektura i razmera ovog odmarališta pomalo podsećaju na monolitna odmarališta na obali okeana koja okružuju tihookeansku obalu u Meksiku. Savremen organski dizajn, tekstil neutralne nijanse i površine obložene drvetom stvaraju jedinstven ugođaj svakom ko zakorači u ovo odmaralište.

Rešetke od tikovine koje obavijaju odmaralište kombinovane su sa predivnim tropskim pejzažem, a kao rezultat toga s ponosom na svom mestu stoji SANYA odmaralište. Oko njega prisutno je čak 900 različitih vrsta drveća što doprinosi neopisivnom ugođaju. Sobe u SANYA odmaralištu su s ukusom uređene, oslanjanjući se na udobnost i komfor u prvom planu.

Nameštaj od hrastovog drveta uparen je sa podovima od krečnjaka, a u apartmanima su prisutne i samostojeće kade od belog kamena senzualno skrivene iza dramatičnih zaobljenih velikih pregrada. Ukupno 17 vila okruženih staklom sa pogledom na vodu, od kojih svaka ima veliki privatan bazen, pozivaju vas da opustite sva vaša čula.

Ž.J.

Izvor: Design Milk

Foto: Edition Hotels

Povezane teme