Souki Lodges & Spa: odmor koji ovog leta ne smete propustiti!

Više slika

Više slika

Dve eko-luksuzne kućice u Souki Lodges & Spa u južnoj Francuskoj nude potpuni beg u netaknutu prirodu...

Ova zavodljiva utočišta otvorena su za poglede i mirise šumovitih brda i aromatičnih zasada koji ih okružuju, spajajući umirujući, savremeni enterijer sa terasom opremljenom luksuznim kolekcijama nameštaja. Na prostranoj terasi postavljena je ležaljka sa praktičnim pomoćnim stočićem u blizini, kako bi se uhvatila sunčeva svetlost koja treperi kroz krošnje drveća, dok maleni pufovi dodaju neformalne prostore za sedenje i opuštanje.

Dobro ušuškana sofa sa konzolnim stolom sa keramičkim vrhom je savršen prostor za uživanje u kome možete sedeti i udisati topli, mirisni vazduh. Maleni sto i bočne stolice su vitki i prozračni poput drveća oko njih, što je idealno ukoliko putujete u paru i želite da svakog jutra uživate u intimnom doručku ili šoljici kafe u netaknutoj, božanstvenoj prirodi.

Pogled sa terase hotela Souki Lodges & Spa u Južnoj Francuskojphoto: Mr. Tripper

Divlje planine, klasifikovana vinska zemlja i živopisna sela pružaju boju pozadine savršenog odmora okruženog očuvanom, netaknutom prirodom u Kabrijeru. Kada stignete do kraja male staze ispresecane vekovnim hrastovima, a aromatični mirisi počnu da ispunjavaju vazduh, moći ćete da uočite Souki Lodges & Spa.

Dve lože su oda pravoj prirodi, smeštene u podnožju Pic de Vissou u okruženju koje je obeleženo njegovim izuzetnim istorijskim nasleđem, jedinstvenom geologijom i pejzažom koji ih okružuje oblikovanim prirodnim bogatstvima regiona. Dizajnirane su kao dve čaure uronjene u vegetaciju. Arhitektonsko blago je savršen balans finih materijala i dizajnerskog nameštaja u savršenoj harmoniji sa bujnim biljnim svetom oko njih.

Veliki bazen na terasi odmarališta Souki Lodges & Spa u Francuskojphoto: Mr. Tripper

Čini se da linija između zemlje i neba bledi ostavljajući viseći raj netaknut vremenom. Opustite se u boemskom stilu života i uživajte u opuštenoj mirnoj i sofisticiranoj eleganciji, masaži na ležaljkama na terasi, zaronite u prirodni beskonačni bazen, ili se jednostavno kupajte u đakuziju pod sjajem mesečine.

Na vrhu sveta, oblaci su van domašaja, baš kao da ste u snu - ovako bi se u najkraćem mogao opisati boravak u Souki Lodges & Spa odmaralištu.

Souki Lodges & Spa odmaralište u Južnoj Francuskoj je savršeno mesto za letnji odmorphoto: Mr. Tripper

Povezane teme

16.05.2024 Lifestyle

Luksuzno grčko odmaralište na smaragdnom brdu

Pratite tragove slavnih gostiju i prepustite se neizmernom uživanju u ovom raskošnom odmaralištu, gde se privatni bazeni stapaju s plavetnilom najvećeg zaliva u Grčkoj.

13.05.2024 Lifestyle

Dragulj Dubaija: hotel sa tri lica koji odiše drevnom elegancijom

Sa preko 25 godina prisustva, One&Only Royal Mirage je legenda u svetu Dubaija - mesto koje odiše drevnom elegancijom, a sve to na prvi pogled ne biste mogli ni da zamislite.

10.05.2024 Lifestyle

Four Seasons Resort Sejšeli: vaš privatni raj na bujnom koralnom ostrvu

Odmaralište Four Seasons Resort na ostrvu Deroš u svojoj ponudi ima prelepe rustične vile ali i apartmane u kojima ćete se osećati kao da ste konačno pronašli svoj mir i rešili sve...

07.05.2024 Lifestyle

Centara Reserve Samui: oaza luksuza na netaknutim obalama Tajlanda

Centara Reserve Samui se ponosi kolekcijom pažljivo dizajniranih vila i apartmana, od kojih je svaka osmišljena da pruži maksimalnu udobnost i privatnost gostima.

04.05.2024 Lifestyle

Corfu Imperial Grecotel Beach Luxe Resort: rajski kutak luksuza na ostrvu Krf

Poznato po svojim raskošnim sadržajima, besprekornom uslugom i zadivljujućem okruženju, ovo odmaralište mami putnike koji traže bekstvo od svakodnevnice. Od trenutka kada gosti kro...

01.05.2024 Lifestyle

Hilton Amingiri: luksuzno odmaralište za nezaboravnu porodičnu avanturu

Zahvaljujući svojoj idealnoj lokaciji i neograničenom izboru aktivnosti, ovaj raj na zemlji (u pravom smislu te reči!) nudi sve što vam je potrebno za nezaboravnu porodičnu zabavu.

28.04.2024 Lifestyle

Otkrijte očaravajući svet hotela Crillon Le Brave u samom srcu slikovite Provanse

Ovaj očaravajući butik hotel nudi gostima nezaboravno iskustvo, spajajući istorijski šarm sa modernom elegancijom u okruženju koje oličava suštinu života ovog, gotovo nestvarnog, d...

25.04.2024 Lifestyle

Nova spa oaza u Rumuniji i jedna od najlepših u Evropi

Rumunija od ove godine poseduje jedno od najlepših odmarališta na svetu i malo arhitektonsko čudo pod nazivom Therme Bucharest, koje se nalazi na samo deset minuta udaljenosti od n...

24.04.2024 Lifestyle

Prolećni porodični odmor u zagrljaju netaknute prirode

Prvomajski i uskršnji praznici su nam pred vratima...

19.04.2024 Lifestyle

Da li biste se kupali u bazenu na litici stene?

Wanna Jungle Pool Bar je neverovatna destinacija koja vam omogućava da se kupate u prelepom bazenu na ivici stene

16.04.2024 Lifestyle

Otvoren prvi luksuzni Versace hotel u Aziji

Prvi luksuzni hotel čuvenog brenda u Aziji, Palazzo Versace Macau uspešno spaja klasične uticaje barokne i antičke grčke arhitekture, pod kreativnim nadzorom Donatele Versaće.