Serije i emisije koje možete pogledati dok ste u samoizolaciji

Sve dok je pandemija korona virusa u jeku, neophodno je da ostanete unutar svoja četiri zida, i da udobnost kuće napuštate samo u slučaju da baš morate.

Ipak, taj prinudni boravak kod kuće može biti dosta monoton i melanholičan. Da vam se to ne bi dogodilo, morate se potruditi da ovaj period učinite što zanimljivijim. Sada je konačno trenutak da se posvetite sebi i svim onim stvarima koje ste želeli da odradite, a niste ranije imali vremena za iste.

Pored toga što ćete verovatno srediti i oćistiti kuću od poda do plafona, što ćete pročitati neku novu knjigu i slično, mogli biste da se zabavite i uz najbolje emisije u vezi sa uređenjem enterijera i eksterijera.

Tako možete upotpuniti vreme dokumentarnom serijom koja govori i prikazuje neke od najneobičnijh i najimpresivnijih arhitekturskih ostvarenja, ili se ipak opredeliti za Netflix seriju koja otkriva najbolje uređene enterijer, i pruža pregršt praktičnih saveta kako da i vi dekorišete svoj dom.

Ili ako želite da saznate najpraktičnije savete za čišćenje i organizaciju svog doma, ili pak da pobegnete od uobičajne svakodnevice, sledeći serijali su kao stvoreni za to.

S.B.

Photo: Elledecoration.ru

Povezane teme