Sankara hotel i SPA centar u Japanu

Smešten na izolovanom japanskom ostrvu Jokušima, predivni Sankara Hotel & Spa centar predstavlja jedan od onih dragulja koji su potpuno vredni truda, vremena ili novca, koji su potrebni kako bi se stiglo i uživalo u ovom udaljenom kutku sveta...

Okruženo neverovatno lepim prirodnim dekorom, obezbeđenim od strane bujne flore ostrva, i pejzaža sastavljenog od oštrog kamenja i guste šume, ovo odmaralište predstavlja mesto sa koga je veoma teško otići.

Ovo verovatno može predstavljati najveći problem, ali ukoliko uspete da se zaputite kući, definitivno ćete poželeti da se opet vratite ovde što je pre moguće. Pored spektakularnog zelenog okruženja, ovaj neverovatni hotel će vas takođe šarmirati svojim fantastičnim enterijerima, modernom uslugom i minimalističkom atmosferom koja svaki vaš dan može učiniti nezaboravnim.

Svi gosti hotela i SPA centra, koji se nalazi u njegovom sklopu, mogu izabrati između 29 prelepih apartmana, opremljenih modernim japanskim nameštajem i neverovatno lepim pogledima koji se pružaju na more. Aktivnosti koje su uključene u ovom luksuznom hotelu pružaju vam uživanje u pešačenju kroz bujne prirodne blagodati Jakušime, opuštanju u otvorenom bazenu ili potpunom zaboravu koji pruža SPA centar inspirisan tajlandskim stilom.

Za sve one koji su veoma srećni da se ovog proleća zateknu u Japanu i ovom predivnom hotelu, pruža se mogućnost sedenja u veoma upečatljivom Ayana restoranu, koji omogućuje širok opseg jela iz francuske kuhinje, dok se prilikom njihovog čekanja, celokupan doživljaj može učiniti daleko lepšim uz čašu vina po izboru. Okas, drugi renomirani ugostitelnjski objekat u sklopu hotela i odmarališta, takođe cilja ka tome da učini vaš izbor obroka daleko komplikovanijim, međutim, uprkos svemu tome, Sankara se čini kao veoma lak izbor koji samo čeka da bude napravljen.

N.Đ.

 

Povezane teme