Restoran sa zadivljujućim pogledom na Burdž Kalifu

Jun's Restaurant Dubai predstavlja harmoničan spoj azijske, severnoameričke i francuske kuhinje.

Dizajn restorana, koji je kreirala firma za dizajn restorana 4SPACE, je proslava zajednice i okupljanja uz hranu. Sa prostranim otvorenim dvorištem sa zavidnim pogledom na Burdž Kalifu, restoran pruža toplu i privlačnu atmosferu koja je savršena za uživanje u odličnoj hrani sa prijateljima i porodicom.

Ime „Jun“ je prevedeno sa mandarinskog i znači „prihvatajući duh konja“, što je sasvim prikladan naziv za restoran koji otelotvoruje eleganciju i gracioznost u svom dizajnu. Vlasnici su želeli smelo, moderno, jednostavno i pristupačno mesto sa malo grubim ivicama, pa je dizajnerski tim inspiraciju pozajmio iz konjske štale, a uključuje prirodne materijale koji su jednostavni, elegantni, rustikalni i prefinjeni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jun’s (@junsdubai)

Unutrašnjost sadrži paletu boje peska sa zanimljivim teksturama, uključujući drvo, mermer i belu ciglu. Restoran se sastoji od dve odvojene jedinice ukupne površine od 515 kvadratnih metara, gde se različiti elementi enterijera spajaju kako bi stvorili ambijent koji je dobrodošao i intiman. Neutralna paleta boja pruža gostima osećaj smirenosti i opuštenosti, dok teksture daju prijatnu atmosferu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jun’s (@junsdubai)

Dizajneri su uveli razne akcente i detalje u unutrašnjost kako bi ga učinili živahnijim. Ogromne viseće lampe vise sa ogromne pećine na plafonu, a složene viseće instalacije napravljene od jedinstvenog materijala bacaju senke na zidove restorana, dodajući dodatni sloj dimenzije dizajnu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jun’s (@junsdubai)

Slobodno možemo reći da ovaj restoran kombinuje najbolje od azijske, severnoameričke i francuske kuhinje u toplom i privlačnom okruženju sa zadivljujućim pogledom na Burdž Kalifu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jun’s (@junsdubai)

Povezane teme

08.02.2024 Lifestyle

Plutajući +POOL bazen u Njujorku: oaza osveženja i inovativna filtracija vode

+POOL će ponuditi predah od letnje vrućine, dok će istovremeno raditi kao postrojenje za filtriranje vode koje će čistiti milion galona okolne rečne vode dnevno.

05.02.2024 Lifestyle

Hotel Nolinski Venezia: mesto gde su luksuz i istorija u savršenom skladu

Ovo remek-delo arhitekture iz 1929. godine, prožeto izuzetnom mešavinom secesije, stilske slobode i modernizma, pažljivo je restaurirano kako bi svojim gostima ponudilo samo vrhuns...

30.01.2024 Lifestyle

Otro Oaxaca: hotel koji poštuje tradiciju i promoviše održivost

Različiti elementi hotela, uključujući ciglu, crvenu zemlju iz dolina, uglačani cement, smolu, čelik, staklo, beton i reciklirano drvo, kombinuju se u cilju stvaranja jedinstvenog...

29.01.2024 Lifestyle

Terme Sveti Martin - savršeno mesto za odmor cele porodice

Svake zime tražimo načine kako da ostanemo vitalni, ojačamo naš imunitet i opustimo telo.

27.01.2024 Lifestyle

Kamion sa hranom pretvoren u očaravajući restoran od terakote, belog hrasta i maslina

Glavna karakteristika ovog restorana je prepoznatljiv blok od terakote i krovna paluba opkoljena maslinama neprimetno se stapaju sa lokalnom teksaškom atmosferom.

25.01.2024 Lifestyle

Zaljubite se ovog Dana zaljubljenih u Terme Sveti Martin - wellness resort stvoren za beg u dvoje

Najromantičniji dan u godini kuca nam na vrata i krajnje je vreme da krenete razmišljati kako da na poseban način ove godine iznenadite svoju voljenu osobu...

24.01.2024 Lifestyle

Sjoparken: spektakularno iskustvo odmora na najprirodniji način

Hotel Sjoparken je posvećen balansu, stvaranju nečega što je prirodno i jedinstveno, i što nudi spektakularno iskustvo na najprirodniji način.

21.01.2024 Lifestyle

Santorini zove: luksuzni minimalistički apartmani sa pogledom na more

Odmaralište savršeno oslikava harmoniju tradicije i modernog minimalizma - enterijer svakog apartmana sjedinjuje tradicionalnu kikladsku dekoraciju s modernim minimalističkim detal...

18.01.2024 Lifestyle

Novi dragulj Mediterana: The Lodge Mallorca

The Lodge Mallorca hotel pruža dobrodošlicu gostima među poljima lavande, badema i rogača, dok istovremeno očarava istorijskim šarmom Majorke.

15.01.2024 Lifestyle

Vaša sledeća destinacija: luksuzne kućice sa savršenim pogledom na čuveni zamak

Luksuzno odmaralište otvoreno je prošle zime, i predstavlja inovativni model hotelskog smeštaja po meri koji nudi savršenu fuziju modernog komfora, održivosti i bogatog nasleđa jed...

12.01.2024 Lifestyle

Bare Boutique Stays: jedinstven dizajn i personalizovani pristup gostima

Hotel Bare Boutique Stays u Vijetnamu čini mali kafić u prizemlju i četiri komforna studio apartmana iznad.