Otvoren prvi luksuzni Versace hotel u Aziji

Versace hoteli predstavljaju vrhunac luksuza, kombinujući izvanredan dizajn, besprekornu uslugu i neuporedivu raskoš kako bi stvorili nezaboravno iskustvo za zahtevnu klijentelu...

U svetu luksuznog gostoprimstva, malo brendova izaziva glamur i sofisticiranost poput Versaćea. Poznat po svojim visokokvalitetnim modnim kreacijama, Versaće je proširio svoj uticaj i na svet hotelijerstva sa serijom izvanrednih hotela koji nose potpis, stil i eleganciju čuvene italijanske modne kuće.

Prvi luksuzni hotel čuvenog brenda u Aziji, Palazzo Versace Macau uspešno spaja klasične uticaje barokne i antičke grčke arhitekture, pod kreativnim nadzorom Donatele Versaće. Ovaj raskošni hotel odražava klasične milanske elemente, poput glave Meduze, printa Greca i barokne šare, usklađujući ih sa tradicionalnim kineskim motivima poput hrizantema i zmajeva.

 

Smešteni u okviru odmarališta Grand Lisboa Palace Macau, apartmani ovog hotela odišu elegancijom zahvaljujući bogatoj posteljini i presvlakama sa orijentalnim elementima iz Versace Home linije.

Osim luksuznih smeštajnih jedinica, hotel nudi obilje sadržaja za relaksaciju, uključujući unutrašnje i spoljašnje bazene, spa centar i razne wellness pogodnosti, kao i modernu teretanu sa mogućnošću personalizovanih treninga i dva izvrsna italijanska restorana.

„Naši napori doprinose novoj dimenziji Makaa kao svetskog centra turizma i zabave, privlačeći širi spektar putnika iz celog sveta“, izjavila je Dejzi Ho, generalna direktorka SJM Resorts, partnera koji je u saradnji sa Versaceom razvio ovaj hotel.

 

Ovo je treće luksuzno odmaralište brenda Versaće, nakon uspešnih lokacija u Dubaiju, otvorenih 2016. godine, i u Australiji, koja je svoja vrata otvorila 2000. godine.

Palazzo Versace Macau sada prima rezervacije. Prema informacijama sa veb lokacije hotela, sobe su dostupne po cenama koje se kreću između otprilike 150 i 500 dolara po noći.

 

Povezane teme

13.05.2024 Lifestyle

Dragulj Dubaija: hotel sa tri lica koji odiše drevnom elegancijom

Sa preko 25 godina prisustva, One&Only Royal Mirage je legenda u svetu Dubaija - mesto koje odiše drevnom elegancijom, a sve to na prvi pogled ne biste mogli ni da zamislite.

10.05.2024 Lifestyle

Four Seasons Resort Sejšeli: vaš privatni raj na bujnom koralnom ostrvu

Odmaralište Four Seasons Resort na ostrvu Deroš u svojoj ponudi ima prelepe rustične vile ali i apartmane u kojima ćete se osećati kao da ste konačno pronašli svoj mir i rešili sve...

07.05.2024 Lifestyle

Centara Reserve Samui: oaza luksuza na netaknutim obalama Tajlanda

Centara Reserve Samui se ponosi kolekcijom pažljivo dizajniranih vila i apartmana, od kojih je svaka osmišljena da pruži maksimalnu udobnost i privatnost gostima.

04.05.2024 Lifestyle

Corfu Imperial Grecotel Beach Luxe Resort: rajski kutak luksuza na ostrvu Krf

Poznato po svojim raskošnim sadržajima, besprekornom uslugom i zadivljujućem okruženju, ovo odmaralište mami putnike koji traže bekstvo od svakodnevnice. Od trenutka kada gosti kro...

01.05.2024 Lifestyle

Hilton Amingiri: luksuzno odmaralište za nezaboravnu porodičnu avanturu

Zahvaljujući svojoj idealnoj lokaciji i neograničenom izboru aktivnosti, ovaj raj na zemlji (u pravom smislu te reči!) nudi sve što vam je potrebno za nezaboravnu porodičnu zabavu.

28.04.2024 Lifestyle

Otkrijte očaravajući svet hotela Crillon Le Brave u samom srcu slikovite Provanse

Ovaj očaravajući butik hotel nudi gostima nezaboravno iskustvo, spajajući istorijski šarm sa modernom elegancijom u okruženju koje oličava suštinu života ovog, gotovo nestvarnog, d...

25.04.2024 Lifestyle

Nova spa oaza u Rumuniji i jedna od najlepših u Evropi

Rumunija od ove godine poseduje jedno od najlepših odmarališta na svetu i malo arhitektonsko čudo pod nazivom Therme Bucharest, koje se nalazi na samo deset minuta udaljenosti od n...

24.04.2024 Lifestyle

Prolećni porodični odmor u zagrljaju netaknute prirode

Prvomajski i uskršnji praznici su nam pred vratima...

19.04.2024 Lifestyle

Da li biste se kupali u bazenu na litici stene?

Wanna Jungle Pool Bar je neverovatna destinacija koja vam omogućava da se kupate u prelepom bazenu na ivici stene

11.04.2024 Lifestyle

Mali hotel koji prati ritam godišnjih doba

Hotel Floriel je više od smeštaja - to je pravo umetničko delo, dnevna izložba lokalnih umetnika, zanatlija i proizvođača.

08.04.2024 Lifestyle

Dočekajte proleće u najlepšim hotelima Grčke

Svaki od ovih njih nudi jedinstveno i nezaboravno iskustvo, spajajući grčko gostoprimstvo sa luksuznim sadržajima i zadivljujućim okruženjem, što ih čini idealnim izborima za prole...