Nezaboravni odmor u raju Dalekog Istoka

Kada nastupe hladniji dani, mnogima ne preostaje ništa drugo nego da spakuju svoje kofere i krenu na neku udaljenu i egzotičnu destinaciju...

Svima nama koji nismo iz različitih razloga u mogućnosti da učinimo isto tako, ostaje da uživamo i maštamo o nekoj predivlnoj lokaciji, kao što je ova koju vam sada predstavljamo i koju možete čulno osetiti u našoj galeriji.

Six Senses Con Dao je predivni spa centar smešten u jednom od najlepših vijetnamskih arhipelaga. Njegovo ime podseća nas na šest čula budizma, za razliku od pet čula koja su poznata ostatku sveta, pri čemu je svako od njih posvećeno jednom tretmanu u ovom luksuznom odmaralištu.

Kao i svi ostali objekti brenda Six Senses, ovaj se takođe nalazi na udaljenoj destinaciji, do koje se veoma lako dolazi – od Ho Ši Mina ovde stižete za nepunih 45 minuta avionom.

Po dolasku u ovo odmaralište, sve njegove goste očekuje veliki izbor veličanstveno prostranih i luksuzno opremljenih pansiona, koji imaju panoramski pogled na okean i privatne bazene koji se prostiru ka spoljašnjosti.

Na ovom mestu takođe postoji i veliki broj restorana u kojima možete uživati, kao što su Six Senses Con Dao u kome se servira tradicionalna vijetnamska kuhinja, kao i azijska mešana kuhinja koja dolazi u kombinaciji sa internacionalnim, a posebno mediteranskim jelima.

Spa centar koji je u sklopu ovog odmarališta predstavlja mesto u kome se možete odmoriti i sakriti od buke koju sa sobom donosi svakodnevica. On svojim gostima nudi četiri zatvorene sobe za tretmane, jednu sobu sa Thai terapijom, tri prostora za tretmane na otvorenom, paviljon za jogu i meditaciju, kao i bar sa sveže ceđenim sokovima.

Na kraju, kada su se gosti pobrinuli za lični odabir pogodnosti ovog zadivljujućeg odmarališta, jedino što im preostaje jeste da istražuju njegovu stidljivu, zaklonjenu i slikovitu okolinu, što će zasta biti poslastica za sva njihova čula i iskustvo koje nikada neće zaboraviti.

N.Đ.

Povezane teme