Kinesko zimsko odmaralište u zatvorenom

Narodna Republika Kina nastavlja da stvara moderna čuda i pretvara se u globalnog zmaja u svim poljima...

Najmnogoljudnija država na svetu poseduje najveći skijaški centar u zatvorenom prostoru nazvan Harbin Wanda Indoor Ski & Winter Sports. Zimsko odmaralište rasprostranjeno je na površini od 86.900 m2 i smešteno je na severoistoku Kine. Međutim, kako stvari stoje, ovaj azijski gigant uskoro će sam oboriti svoj rekord i izgraditi veći objekat istog tipa, dok će radovi biti izvršeni u saradnji sa kompanijom KOP Limited iz Dubaija, koja je već navikla na ovakve projekte.

Odmaralište Wintastar Shanghai biće sastavljeno od hoptela, restorana, dečijih igraonica i spa centra, dok će pored uslužnih objekata biti izgraženi akva park nordijske inspiracije, u kome će se održavati predstave, performansi i izložbe. Sa druge strane, centralna tačka ovog novog odmarališta biće alpski tematski park na površini od 9.000 m2, Ski & Snow Park, u kome će posetioci moći da pronađu tri ski staze, od kojih je jedna sasvim dovoljno velika kako za treniranje olimpijaca.

Zadivljujuća svetska atrakcija biće izgrađena u prostoru koji meri oko 100.000 m2, lociranih na nekoliko minuta udaljenosti od novog Disney parka koji se nalazi istom gradu. Projekat, za koji se očekuje da će biti gotov 2020.godine, predstavljaće zajedničko delo kompanija Shanghai Lujiazui Development, Wintastar Holdings i Shanghai Harbour City Development Co, okupljenih zajedno u koaliciji radi stvaranja ovog neverovatnog i unikatnog mesta.

Komentarišući lansiranje ovog projekta, predsedavajući izvršnog odbora i CEO KOP kompanije, Ong Či Čing, izjavila je: “Ovo je najveći projekat KOP kompanije do sada i jako smo uzbuđeni jer ćemo raditi sa našim snažnim lokalnim partnerima, kako bismo pomerili granice i predstavili ovaj inovativni novi koncept kineskom tržištu. Ogromni razvojni projekat će nam pomoći da rastemo i dalje se razvijamo”.

N.Đ.

Izvor: Luxury Launches

Povezane teme