Grčki hotel koji uživa u najlepšem zalasku sunca

Upoznajte jedan od najelegantnijih i najsofisticiranijih hotela smeštenih u predivnom delu Egejskog mora koje je zadržalo svoj vrhunski status, glamur i slavu kroz vreme.

Sa neverovatnim zgradama u boji prirodno crne inspirisane ostvrskim vulkanom, ovi hoteli i vile se izdvajaju od ostalih objekata prvenstveno svojim privilegovanim položajem, koji se smatra najboljim za uživanje u zalascima sunca i spektakularnom pogledu na krater i more. Njihova sposobnost da savršeno uravnoteže stil, prirodu i dizajn sa lokalnom arhitekturom zaista ostavlja bez daha.

Reč je o pet apartmana i dve vile sa pažljivo proučenim detaljima koji svojim gostima osiguravaju maksimalan užitak i udobnost, pa se za ovo odmaralište s pravom može reći da je jedinstveno mesto koje se mora posetiti kako bi se uživo osetio njegov šarm.

A da se zaista vodilo računa o svakom kutku ovog fasinantnog prostora, govori nam i saradnja sa čuvenim proizvođačem luksuznog baštenskog nameštaja Ethimo i njihovim dizajnerom Patrikom Norguetom koji je već odavno poznat kao krajnje pedantan u potrazi za čistoćom i originalnošću.

Zahvaljujući toplom, prefinjenom mediteranskom stilu i savremenom dizajnu nameštaja ova firma se pokazala kao idealan partner za poboljšanje svakog životnog prostora i dodavanje posebnog dodira različitim otvorenim delovima hotela.

Tikovina, metal, kanapi, kao i mekani jastuci presvučeni posebno prilagođenim spoljnim tkaninama i popločanim površinama su naizmenični elementi koji stvaraju i više no prijatna rešenja koja odišu lepotom, a pritom su funkcionalna i unikatna.

Photo: Cavalleri

Povezane teme