Eko igralište za mace inspirisano origamijem

Serija Cat Thing inspirisana je LEGO kockama i drevnom veštinom uvijanja papira origami...

Cat Thing kolekcija sastavljena je od kartonskih modula koji mogu biti aranžirani na nekoliko različitih načina kako bi na najbolji mogući udovoljili svim potrebama vaše mačke.

Ukoliko ste srećni vlasnik nekoliko mačaka, onda su vam definitivno potrebni nameštaj i različite zabavne komponente kako se vaš ljbimac ne bi dosađivao. Sada vam predstavljamo jednu od, do sada, nainteresanijih ideja za sve vlasnike ovih intrigantnih stvorenja.

Cat Thing linija proizvoda kreirana je posebno za mačke i njihove vlasnike. Ovi proizvodi nastali su kreativnim, stilskim i harmoničnim dizajnom, koji može omogućiti našim voljenim ljubimcima moderno životno okruženje. Kolekcija je inspirisana montažnim građevinama, LEGO kockicama i origamijem, a uključuje raznovrsne module u kojima vaša mačka može skakati, skrivati se, odmarati, puzati i zabavljati se. Sve pojedinačne komponente bezbedno su sastavljene i za formiranje njihovih konstrukcija nisu potrebni nikakvi alati, a ujedno pogoduju malim mačićima i odraslim životinjama.

Možete stvoriti različite građevine za svoje lepotane, u skladu sa njihovim potrebama i ponašanjem, dok minimalistički dizajn jednostavnih geometrijskih formi i grafičkih obrazaca, omogućuje svim Cat Thing elementima savršeno uklapanje sa bilo kojim modernim nameštajem. Samoodrživost je takođe jedna od najvažnijih stavki ove linije proizvoda za mace. Spojevi koji se koriste za fiksiranje modula dizajnirani su od identičnog kartona kao i kutije kako bi se optimizovala upotreba materijala. Pored toga, ovaj mačeći luna park je takođe i potpuno bio razgradiv, odnosno ekološki ispravan proizvod, što svakako predstavlja još jednu veoma bitnu stavku.

N.Đ.

Izvor: DigsDigs

Povezane teme