Bvlgari Hotel Paris – potpuno nova vrsta hotelskog luksuza!

Smešten baš tamo gde se nalazi i sav luksuz francuske prestonice, Bvlgari Hotel Paris je nova vrsta hotelskog iskustva koje garantovano nikog neće ostaviti ravnodušnim.

Spoj italijanskog gostoprimstva, zlatnog nasleđa čuvenog brenda i slavne istorije grada svetlosti, rezultirao je stvaranjem luskuznog hotela koji je u potpunosti dizajnirao čuveni arhitektonski studio Antonio Citterio Patricia Viel. Hotel sadrži 76 soba i apartmana, uključujući Bvlgari penthouse: privatni stan od skoro 400 m2 sa sopstvenim panoramskim krovnim vrtom i fantastičnim pogledom na grad.

Hotel karakteriše sofisticirana mešavina beskompromisne čistoće linija i suptilnih referenci na italijansku renesansnu arhitekturu. Tako se masivni dvospratni prozori savršeno stapaju sa originalnom fasadom koja donosi novi grafički identitet celom ovom kraju grada. Unutrašnjost hotela obuhvata istu paletu boja i teksture koje se mogu videti i u ostalim Bvlgari hotelima širom sveta: mermer, svilene zidne obloge, granit, tapiseriju kao i lakiranu stolariju od eukaliptusa.

Najbolje od italijanske izrade je poboljšano saradnjom sa najboljim francuskim zanatskim ateljeima koji su se potrudili da stvore savršeno okruženje za dizajnerski nameštaj i umetnička dela. Na trenutak se čini da su se dve čuvene prestonice, Pariz i Rim, ponovo takmičile u kreativnosti, stilu, istoriji, modi, kuhinji i umetnosti.

Bvlgari Hotel Paris se može pohvaliti i poluolimpijskim bazenom, zasebnim i dobro opremljenim fitnes studijom, sobama za spa tretmane, kao i neverovatnom lokacijom u blizini Ajfelove kule koja se nalazi na samo nekoliko minuta hoda od hotela.

U celom hotelu, stil usluge je potpuno iznova osmišljen kako bi bio besprekoran, autentičan, a opet neformalan i to taman onoliko koliko najsitniji detalji zgrade dozvoljavaju. A kao što i sami imate prilike da vidite u našoj galeriji – detalji su ti koji su odlučili da svaki kutak ovog hotela sa pet zvezdica zablista punim sjajem.

izvor: bulgarihotels

Povezane teme