Za savršenu kuhinju birajte Falmec aspiratore

Falmec Zenith NRS® ostrvo/aspirator, dizajnirano od strane Vitorea Niolua, svedočanstvo je o formalnoj jednostavnosti, primer dizajna osmišljenog prema principima lakoće i minimalizma.

Okvir Zenith NRS® izrađen je od najkvalitetnijeg škotskog nerđajućeg čelika, a njegova polica je izrađena od kaljenog stakla i dostupna je u 90 cm, 120 cm i 180 cm, uvek postavljena u čelični okvir. Celo telo Zenith NRS® ima niskoenergetski LED sistem koji daje efekt lakoće i opuštajuće atmosfere u vašoj kuhinji. Svetlo svetli gore i dole, što obasjava vašu radnu površinu dok reflektuje svetlost oko kuhinjskog prostora.

Opremljen sa 3-brzinskom elektronskom kontrolom + Booster, Zenith NRS® može računati i na snažan motor od 800 m3 / h bez ugrožavanja visoke efikasnosti i tihog rada.

Poklopac se može kontrolisati i direktno pomoću daljinskog upravljača, koji se ugrađuje u indukcione ploče Falmec zahvaljujući tehnologiji sistema za dijalog.

Zenith karakteriše NRS® tehnologija (Sistem smanjenja buke), patentiran od strane Falmec-a, koja osigurava ekstremnu tišinu i smanjuje turbulenciju vazduha kada se koristi u vašoj kuhinji. "Buka" Zenith NRS®, kao i svi ekstraktori u NRS opsegu, smanjena je na minimum (do 86% manje) zahvaljujući detaljnoj studiji - koju je sproveo Falmec u saradnji sa Univerzitetom u Padovi i laboratorije specijalizovane za dinamiku fluida - o optimizaciji protoka vazduha i upotrebi materijala koji apsorbuju zvuk, sa izuzetnim rezultatom da se aspiratori praktično više ne čuju.

Kao priznanje za ovu izvrsnost u polju tišine, Falmec, sa svojom kolekcijom Silence, dobio je sertifikat od engleskog instituta Quiet Mark, koji sertifikuje i prepoznaje najbolje proizvode na tržištu u smislu akustičnog komfora.

Osnovan 1981. godine u Trevizu, Falmec je vodeći brend u proizvodnji kuhinjskih aspiratora koje karakterišu tehnološke inovacije, savremeni dizajnu, odlične performanse, prefinjeni materijali, energetska učinkovitost i 100% italijnaski zanat.

Kroz proces koji se odvija u više koraka, koji se u potpunosti odvija u fabrici Vittorio Veneto, svaki pojedinačni proizvod je izrađen do najsitnijih detalja, sa izuzetnom preciznošću i najvećom pažnjom prilikom provere kvaliteta. Snažna tačka brenda je sposobnost da se pridruži najfinijem dizajnu i novim tehnologijama orijentisanim ka najvišim performansama, od niske emisije buke do prečišćavanja vazduha, bitnih faktora u održavanju prijatnog zdravlja kod kuće.

Povezane teme