Upečatljive i inspirativne žuto-plave kuhinje

Enterijer vlastitog doma vam nudi beskonačne mogućnosti.

Kad god imate vremena i makar malo inspiracije, možete prostoru oko sebe podariti lepši ton i izražajniji stil. U vremenu kada smo uslovljeni da se socijalno distanciramo, do smirenja situacije sa pandemijom u globalu, male aktivnosti renoviranja prostorija u stanu mogu promeniti raspoloženje cele porodice. U tom pogledu, donosimo vam danas jednu zanimljivu ideju koja se ogleda u dekoru kuhinje u žuto-plavom tonu.

Plava i žuta boja su same po sebi dovoljno upečatljive i samim tim, njihova kombinacija u prostoru donosi vrlo neobičan utisak. Bilo da volite svetlije ili tamnije nijanse, uz žutu i plavu boju u kuhinji ne možete pogrešiti. Ove dve boje obožavaju dodatke u vidu belih i krem tonova, zahvaljujući kojima kupatilo poprima moderan i svež izgled. Osim toga, čak i crni detalji mogu da stvore vrhunski doživljaj.

Ako ste odabrali stil koji odgovara vašem životnom prostoru, kao i željenu šemu boja, postavlja se pitanje šta uraditi u vezi sa nameštajem. Preporučljivo je da jedna boja bude osnova, a da je druga prati. Tako, na primer, možete odabrati žutu boju za zidove, a plavu za frontove ormarića. Moguće su i kombinacije boja na ormarićima, koje uz dodatak plavih i zelenih tonova stvaraju eklektičan prizor.

Ž.J.

Izvor: Digs Digs

Povezane teme