Trend budućnosti - tihe i spokojne kuhinje

Brend Falmec ojačava svoje partnerstvo u Evropi sa kompanijom Quiet Mark...

Quet Mark institucija osnovana je u Engleskoj 1959. godine, zbog sve veće potražnje za rešenjima za problem preterane proizvodnje buke od strane modernih uređaja za domaćinstvo i svakodnevne elektronike koja je tada tek počela da dominira našim životima. Putem akustičnih testova, Quiet Mark nagrade i sertifikati sa ličnim logoom, dodeljuju se svim kompanijama koje dostignu visok nivo redukcije buke i dobre izolovanosti proizvoda.

Brend Falmec koji je identifikovao problem preterane buke u kuhinjskim prostorima pre petnaest godina razvio je svoj prvi Noise Reduction System® (NRS®). Ovaj sertifikovani sistem kontrole i redukcije buke u domovima predstavlja nagrađivani proizvod kompanije Flamec, podvrgnut striktnim i veoma obimnim testovima. Flamec sada proizvodi i distribuira svoj proslavljeni sistem u 22 evropske zemlje.

NRS® tehnologija kompanije Falmec, garantuje ventilaciju maksimalnog komfora i tišine, bez uticaja na performanse. Nova NRS® kolekcija nudi zidno montirane modele kao što su Lumina NRS®, Vela NRS®, Plane NRS®, Flipper NRS® i Aria NRS® modele, kao i pultne Zenith NRS® ili ugradne solucije nalik Gruppo Incasso NRS®, kako bi izašli u susret svim potrebama modernih kuhinja. Sa moćnim i efikasnim 800 m3/h motorom, ovi aspiratori NRS® linije dolaze sa svega 45 dB akustične emisije pri najvećim brzinama, što znali da su dovoljno tihi za biblioteke.

Osnovana 1981. godine, kao kompanija iz Vitorija Veneta, Treviza, Falmec predstavlja lidera u proizvodnji aspiratora okarakterisanih inovativnim tehnologijama, savremenim dizajnom, izvrsnim performansama, cenjenim materijalima, energetskom efikasnošću i neprikosnovenim italijanskim zanatskim umećem.

Putem procesa u nekoliko koraka, koji se odvija poptuno u Vitorio Venetu, svaki pojedinačni proizvod izrađen je u najfinijim detaljima, sa ekstremnom preciznošću i velikom brigom o kvalitetu samih proizvoda.

N.Đ.

Povezane teme