SIMPO - Popusti za novu kolekciju kuhinja

SIMPO predstavlja novu kolekciju kuhinja modernog i klasičnog stila, koje pripremu hrane pretvaraju u pravi funkcionalni i estetski doživljaj.

Izrađuju se u skladu sa zahtevima kupca, na osnovu čijih želja i mogućnosti prostora tim arhitekata ove kompanije izrađuje projekat, koji je uključen u cenu.

Koncept SIMPO kuhinja baziran je na funkcionalno projektovanim, tipskim elementima visokog kvaliteta, koji se modifikuju u skladu sa specifičnostima svakog kupca, što obezbeđuje brzu isporuku i konkurentnu cenu. Visina gornjih elemenata je 90 cm, širina je od 30 do 90 cm, a dubina 32 cm. Visina donjih elemenata je 72 cm, širina od 15 do 115 cm, dok je dubina 58 cm. Frontovi su izrađeni od medijapana sa završnim obradama u prirodnim, lako uklopivim tonovima, teksturi drveta, ili visokom sjaju u beloj i boji kapućina. Ručice su od inoksa, a radne ploče visine 3,8 cm su dostupne u pet različitih dezena - žuti, bež i crni mermer, zebrano i u sivoj boji.

SIMPO kuhinje mogu se naručiti u svim salonima ove kompanije sa popustom do 30 odsto koji važi do 12. maja, a izložene su u Beogradu  (kod autobuske stanice), Subotici, Pančevu, Kruševcu, Nišu, Užicu, Paraćinu i Vranju.

SIMPO

Povezane teme