Prefinjena Shape kuhinja u boji safira sa detaljima od mesinga

Ponekad je jednostavnost moćnija od pregršta detalja.

Tokom godine aktuelne boje se smenjuju, i malo je onih koje zadržavaju svoj stav i odolevaju vremenu. Tu su one kojima se rado vraćamo kako dođe proleće ili nastupi jesen. Takođe tu su i one boje koje presecaju trenutne stilove, i izgledaju dopadljivo kako god rukovali sa njima; primenjivali ih same ili u kombinaciji sa drugim. Plava boja, boja safira, spada definitivno u poslednju kategoriju i ona je naša današnja tema u kuhinji.

Ova boja ima neverovatnu moć uklapanja u bilo koji stil, zbog čega teško da može izaći iz mode. Kada je jesen 2020. godine u pitanju boja plavog dragog kamena je kao stvorena za opisivanje kuhinje kojoj želite da podarite prefinjen izgled. Predstavljamo vam u tom pogledu predivne Shape kuhinje. Očaravajući tamno plavi ormarići kuhinje stvaraju inspirativan prostor u kom je zadovoljstvo boraviti i pripremati kulinarske specijalitete.

Kroz celu kuhinju proteže se doza savremene elegancije a blistave mesingane ručke su detalji koji joj dodaju neverovatan šarm. Beli zidovi nasuprot zidovima od izložene opeke stvaraju zanimljivo okruženje kojim dominiraju safir plavi ormarići i stolarija. Uprkos očiglednom kontrastu utisak koji ostavlja ova kuhinja su skladnost i toplina. Tu su i izrazito crni lusteri postavljeni nad kuhinjskim ostrvom i trpezarijskim stolom koji zaokružuju sliku.

Kuhinjski prostor je skladno organizovan sa dosta mesta za odlaganje kako posuđa tako i namirnica, a lepoti samog prostora doprinosi obiljne dnevne svetlosti koje dobija priliku da ulazi u kuhinju zahvaljujući velikim prozorskim okvirima.

Ž.J.

Izvor: Decoist

Povezane teme