Novi modeli kuhinja od nerđajućeg čelika se savršeno uklapaju u svako okruženje

Ovo nije prvi put da se susrećemo sa čeličnim komadima kuhinjskog nameštaja ove italijanske firme...

A očigledno ni poslednji, jer su kreativci iz Abimis tima rešeni da nas ovog leta obraduju sasvim novim modelima svojih “nerđajućih” kuhinja koje se, kao što ćete i sami videti, zaista uklapaju u svako okruženje. Od Mikonosa, preko Milana i Napulja, pa sve do Palma de Majorke, ove kuhinje stižu svuda!

A što je najbitnije – na svim ovim lokacijama izgledaju tako elegantno, praktično i krajnje profesionalno da bi im na tome pozavideo i najrigorozniji šef kuhinje.

Dizajnirane sa željom da se savršeno uklope u domaće okruženje, ove kuhinje su dokaz da najviši i najzahtevniji performansi nisu rezervisani isključivo za restorane, hotele, i ostale profi-kuhinje. Naprotiv, one nas podsećaju da se svaki dom ali i svaka terasa mogu za tili čas pretvoriti u mesto gde ćete, uz malo dobre volje i talenta, i vi postati pravi kulinarski mag.

Profesionalno izvedene za domaće potrebe ove kuhinje ne samo da štede i organizuju prostor u skladu sa svim zdravstvenim i higijenskim standardima, već je i njihov dizajn zamišljen da se idealno sklopi sa bilo kojim stilom opremanja doma.

Primera radi, najnoviji primerci ovih kuhinja sastoje se od sudopere, frižidera i aparata za pravljenje leda, dok se zidni elementi mogu iskoristiti za lako skladištenje staklenog posuđa i boca. Čak i u manjim prostorima ove kuhinje lako dolaze do izražaja jer u sebi objedinjuju ne samo pripremu i kuvanje, već i skladištenje hrane kao i lako održavanje svih elemenata.

Na kraju valja pomenuti verovatno najvažniju stranu priče – sposobnost dizajniranja kuhinje prema potrebama kupaca i njegovim navikama. To donosi mnoštvo novih mogućnosti i različitih kombinacija kako dimenzija tako i oblika, materijala, završne obrade, položaja radne ploče, prostora za kuvanje i pranje, kao i za postavku kuhinjskih aparata.

Izvor: Cavalleri Comunicazione

Povezane teme