NOVE ITALIJANSKE KUHINJE

Nove luksuzne i prefinjene Toncelli i Officine Gullo kuhinje na Milan design weeku 2013...

Na ovogodišnjem Milan design weeku koji se održava od 9. do 14. aprila, u sklopu Salone Internazionale del Mobile i FuoriSalone 2013, svoje nove modele kuhinja predstaviće, između ostalih, i renomirani proizvođači kuhinjskih elemenata Toncelli i Officine Gullo...

Toncelli

Toncellijeva PROGETTO50 Wind, ikona luksuza, funkcionalnosti i lepote, savršeno upotpunjuje kuhinjski prostor svojim inovativnim dizajnom u kombinaciji sa visokokvalitetnim i futurističkim materijalima. Ova kuhinja poseduje dva odvojena plakara visoka 135 centimetara u Canaletto solcato walnut boji, od kojih je jedan namenjen uređajima, a drugi ima funkciju ostave. Radna površina kuhinje je izrađena od cementa bež boje, dok su fioke lakirane neprozirnom metalik bojom.

Officine Gullo

U godini kada Salone Internazionale del Mobile posvećuje svu svoju pažnju maloprodaji, Officine Gullo igra veliku ulogu na FuoriSalone 2013, prezentujući važne novosti u svom salonu u Milanu, koji je za ovu prilku u potpunosti renoviran. Kao i sve njihove kolekcije, i ova će biti pažljivo kreirana i bazirana na upotrebi tanko sečenog čelika, a sadržaće autentične rukotvorine, unikatna izdanja, ekskluzivne kuhinjske elemente kreirane od najfinijih materijala i uz pomoć najsavremenije dostupne tehnologije.

Izvor: LuxLife

Povezane teme