Neutralni kuhinjski prostori koji će vas inspirisati

Neutralni dekor već duže vreme zauzima sam vrh na listi atraktivnih i lako uklopljivih dekora u savremene domove.

Neutralna paleta daje bezvremenski osećaj prostoru i savršeno deluje na prostorije kojima je potrebno da budu funkcionalne, prozračne i dopadljive. Poput kuhinjskog prostora, koji je naša današnja tema. Neutralna kuhinja ima gostoljubiv i šik odraz koji deluje da se u njoj osećate uvek prijatno. Ukoliko vas zanima kako vašu kuhinju možete dekorisati na ovaj način, ostanite sa nama u redovima koji slede.

STILOVI I PALETA BOJA

Pitanje: koji stil možete odabrati za kuhinju neutralnog dekora? Iznenađenje! Gotovo svaki! Bilo da volite rustičan stil, minimalistički, skandinvski ili savremen, neutralnu paletu ćete lako u njemu predstaviti. Međutim neutralna paleta nisu samo beli tonovi, već i sve nijanse sivih, svetlo zelenih, kao i boja drveta. Svakako da biste svojoj neutralnoj kuhinji podarili šarmantan izgled poslužite se i mesiganim, zlatnim i bakarnim detaljima. Vaša misija treba da bude stvaranje dopadljive palete boje koja je ispunjena teksturom, kako biste izbegli monoton izgled.

MATERIJALI

Materijli su upravo ono što će vam omogućiti da vašu neutralnu kuhinju učinite manje hladnom. Njoj možete podariti dopadljiv izgled jednako sa elegantnim ormarićima ili onim od grubog drveta. Sve je zapravo stvar pristupa i onog šta se vama lično dopada. Zanimljive kuhinjske pozadine od materijala kao što su cigla, kamen, mermer ili staklo, mogu probuditi neutralnu kuhinju i dati joj neophodnu teksturu. Upečatljivo i kontrastno kuhinjsko ostrvo je takođe opcija koju treba da imate u vidu.

Ž.J.

Izvor: Shelterness

Povezane teme