Mermer i drvo za savršeno kuhinjsko ostrvo

Londonski dizajnerski studio Lanserring, koji su osnovali braća Bernd i Johann Radaschitz, dizajnira i proizvodi kuhinje po meri, nameštaj i proizvode za životni stil za klijente iz celog sveta.

U poslednje vreme dizajnirali su koncept kuhinje Delancey za nekoliko kupaca. Dugačak mermerni radni sloj u kombinaciji zelenog mermera sa konzolnim bambusovim radnim stolom na ostrvu, je centralno obeležje njegovog dizajna.

Kuhinjsko ostrvo, sa fiokama na izvalačenje, izgleda kao prazan blok od čvrstog mermera opremljen drvenim fiokama obloženim sjajnim zlatom. Otvorena fioka ispod radne ploče od bambusa dizajnirana je za skladištenje daski i noževa za sečenje.

Na sredini ostrva nalazi se korito za drenažu koje možete koristiti za baštu. Praktične ostrvske fioke imaju ručke slične onima koje se koriste u viktorijanskim komodama i apotekarskim ormarićima.

Sa svim svojim skladišnim kapacitetom i prostorom koji stavlja u prvi plan, elegantan pult je za one koji vole sve detaljno i žele da im je kuhinja dobro organizovana.

 N.V.T.

Izvor HomeCrux

Foto Lanserring

Povezane teme