Male trpezarije u kuhinjama koje ćete obožavati

Čak i ako imate klasičnu trpezariju, ponekad je zgodno imati mali sto ili šank u kuhinji sa dve do tri stolice za brzinski obrok.

Veliki broj porodica koje ne broje više od tri člana klasične velike trepazarije "ljubomorno čuvaju" za nedeljne ručkove sa širom porodicom. Sa malom trpezarijom u kuhinji, sve vam je na dohvat ruke, bilo da planirate doručak pred odlazak na posao, podnevnu kafu sa prijateljicom, ili nadgledate vaše mališane dok im pravite kolače da li završavaju svoje domaće zadatke.

Osim toga ako u vašem stanu nema dovoljno prostora za standardan trpezarijski sto, opcija u vidu male trpezarije je ono što će vam dobro doći. Predstavljamo vam u tom pogledu male ali funckionalne trpezarije u kuhinjama koje ćete obožavati, jer se uklapaju u svaki budžet.

STILOVI

Vaša mala trpezarija u kuhinji može da izrazi bilo koji stil koji se vama dopada. Među najpopularnijim su svakako minimalistički, vintage, rustični i svakako moderan stil. Ukoliko je reč o vrlo malom kuhinjskom prostoru, poželjno bi bilo da koristite što manje komada nameštaja, kako ne biste previše zagušili dati prostor. U tom pogledu birajte jednostavnije stolove i stolice. Svakako ako je reč o većem kuhinjskom prostoru, ograničenja u pogledu dizajna vaše mini trpezarije ne postoje.

RASPORED U PROSTORU

Na raspolaganju su vam brojne opcije rasporeda male trpezarije u kuhinjskom prostoru. Ako je reč o zaista maloj kuhinji, dobra opcija je u vidu šanka sa barskim stolicama. Kada je reč o većoj kuhinji, možete iskoristiti njen centralni dao za smeštanje trpezarijskog stola i stolica, ili ako u kuhinji postoji ostrvo, njega možete pretvoriti u dati prostor za ručavanje. Bilo koji slobodan ugao u kuhinji je takođe pogodan za smeštaj male trpezarije.

Zavirite u našu galeriju i potražite svoju inspiraciju.

Ž.J.

Izvor: Shelterness

Povezane teme