Kuhinje po meri kao ostvarenje snova

Kuhinja je najvažnija prostorija svakog doma – ona je pravo raskršće funkcionalnosti, komfora, druženja i pripreme obroka za naše najmilije...

Kao takva, ona mora biti ispunjena udobnošću, kvalitetom i prijatnom atmosferom, kako bi nas inspirisala da svojim kulinarskim specijalitetima svakodnevno obradujemo sve naše goste. Baš kao i ostatak našeg doma, kuhinja je u poslednjih nekoliko godina evoluirala i postala prava košnica zbivanja, u kojoj se brišu jasno ustanovljene granice koje su delile komfor i funkciju.

Nekada ograničena materijalima i tradicionalnim konvencijama izrade, današnja kuhinja je unapređena i stvorena da traje, dok vam istovremeno obezbeđuje vrhunski kvalitet i estetiku zbog koje ćete uživati u vremenu koje u njoj provodite. Glavni materijali za izradu njenih elemenata nekada su bili drvo i mermer, da bi nam inovacije modernog doba podarile znatno više opcija. Jedna od njih je TechniStone®.

Kao materijal za besprekorne kuhinje i funkcionalne radne ploče, TechniStone® se sastoji od sirovih materijala visokog kvaliteta – kvarca i granita, uz frakcije reflektivnih komadića stakla i daška pigmenata. Ova mešavina je dodatno začinjena visoko-kvalitetnom poliesterskom smolom, zahvaljujući kojoj se kreiraju dugotrajne i kvalitetne radne površine. TechniStone® se može pohvaliti izuzetnim osobinama, snagom i kompaktnošću, uz lako održavanje, visoku otpornost na bakterije i ogrebotine.

Prednosti ovog materijala u kuhinjskim okruženjima su brojne. On se proizvodi u Italiji upotrebom Brenton tehnologije, uz ponudu specifičnih, prefinjenih boja i tonova između kojih možete odabrati svoj favorit. Ukoliko planirate da renovirate svoju kuhinju, sigurni smo da u brojnim kolekcijama TechniStone® možete pronaći varijantu koja vam najviše odgovara.

Ukoliko je enterijer vaše kuhinje kreiran pod uticajem industrijskog stila, karakteristična lepota sirovih materijala je ono što vam je potrebno da ga prenesete na sasvim novi nivo. U svojoj Trend kolekciji, TechniStone® vam nudi savršene opcije, inspirisane elementima urbane i gradske arhitekture. Kao glavna zvezda ove linije izdvaja se Terra, koja kombinuje nežne 3D reljefe, sa skoro plastičnom strukturom.

Noble kolekcija sa druge strane, izražava savršeni balans dinamike unutar lepote prirodnih fenomena i tehnologije 21.veka. Možemo slobodno reći da ova linija uvodi novu generaciju mermernih dezena, sa specijalnim karakteristikama i inovativnim bojama koje stvaraju neverovatnu iluziju dubine i 3D efekat.

S obzirom na to da je Terazzo motiv osvojio praktično čitav svet – od tapeta, preko tkanina, dekoracije, nameštaja, pa sve do aksesoara, on je pronašao svoje mesto i u TechniStone® kolekcijama, predstavljajući uniformisani dezen koji će dominirati estetikom svakog prostora.

Serenity kolekcija je puna emocija, popularnih tonova obogaćenih misterijom i senzualnošću, a začinjena je nečim što je sasvim novo i neočekivano. Nudeći bezbroj kombinacija, daje vam priliku da oslobodite svoju maštu i stvorite prostor koji će odisati harmonijom.

Ukoliko želite da vaša kuhinja bude mesto u kom će svaki provedeni trenutak biti poput povoda za slavlje, TechniStone® radne površine vam mogu biti savršen kompanjon u toj avanturi. Kompanija Mermeta u svojoj ponudi ima širok asortiman proizvoda, koje možete otkriti na linku www.mermeta.rs ili u njihovom prodajnom salu, koji se nalazi na adresi: Omladinskih brigada 86E/lok. 2,West 65 11070 Novi Beograd, Srbija

Telefon: 063337331

Email: info@mermeta.rs

Povezane teme