KOMPAKTNA VERTIKLANA KUHINJA

Najveći problem u kuhinji često je nedostatak prostora.

Zbog toga je važno da kuhinja bude dovoljno prostrana kako biste se mogli slobodno kretati, kao i da njen enterijer bude prijatan i udoban. Da bi rešili taj problem obično ljudi prave razne kompromise. Međutim, sada postoji jedan novi način, koji će mnogim ljudima omogućiti da se nesmetano kreću u svojoj kuhinji, a sve će im biti na dohvat ruke.

Island Kitchen - Island kuhinje dizajnirao je Massimo Facchinetti za CLEI. Ova mala, moderna kuhinja u obliku tornja, ima sve aparate i funkcije koje su potrebne u kuhinji. Sve je uklopljeno u kompaktnu celinu sa jednostavnim i funkcionalnim dizajnom. Ova kuhinja poseduje sistem za uštedu energije, odnosno njene električne komponente se napajaju energijom pomoću solarnih panela. Interesantna kuhinjska jedinica ima čak i malu vertikalnu baštu na jednoj strani, gde možete da gajite svoje sopstvene biljke koje ćete koristiti u kuhinji.

Toranj takođe ima veliki frižider, integrisani sistem za kuvanje, sistem za ispiranje i pranje i rotirajući poklopac. Dizajnirana kao “pametni” komad, ona koristi maksimalno sve prednosti vertikalnog prostora u vašoj kuhinji. Ovaj kompaktni uređaj ima mikrotalasnu rernu i ventilacioni aspirator. U donjem delu moderne kuhinje nalazi se integrisani prostora za skladištenje, tako da vam sve vaše kuhinjske potrepštine mogu biti na dohvat ruke.

 

Povezane teme