Kako dizajnirati kuhinju u primorskom stilu u samo 5 poteza?

Ništa nije tako opuštajuće kao dan na plaži. Stil primorskog enterijera donosi umirujuću estetiku mora koja je ugodna oku, a posebno dolazi do izražaja baš u kuhinji...

Primorski ili priobalni stil enterijera se odlikuje neutralnim tonovima, prirodnim bojama i teksturama koje možete pronaći na obali. Da biste dizajnirali kuhinju u ovom stilu, potrebno vam je samo nekoliko jednostavnih elemenata da unesete taj mir na plaži pravo u središte vašeg doma.

Ključ za dizajniranje primorske kuhinje je umirujuće okruženje, bez nereda, sa čistim linijama i smirujućim teksturama. Razmišljajte lako, prozračno i prirodno – prefinjena jednostavnost koja može biti i bezvremenska i aktuelna je ono što biste trebali da postavite kao krajnji cilj.

Iako primorske kuhinje sadrže neke elemente popularnih stilova dizajna kao što su moderna seoska kuhinja ili rustikalni stil, ove kuhinje se ipak ističu po svojim peščanim tonovima i nautičkim akcentima. Jedino o čemu biste trebali da vodite računa jeste kako želite da se “oseća” vaša primorska kuhinja.

Ovo je ujedno i najvažnije pitanje koje treba sebi da postavite ako se spremate da isprobate ovaj zanimljiv dizajn. Neka bude jednostavno, opušteno i lagano. Na kraju krajeva, to je ono što svi volimo kada smo na plaži, zar ne?

« 1 2 3 4 5 »

Povezane teme