Jednostavna, elegantna i šarmantna mala kuhinja

Šta je potrebno da bi se na jednom malom mestu susreli kuhinja, mini bar i trpezarija?

Samo malo kreativnosti zapravo. Danas vam predstavljamo jednu inspirativnu kuhinju, koja će vas navesti da u prostoru koji vas okružuje vidite istinski potencijal.

Kuhinja u kombinaciji sa trpezarijom predstavlja srce svakog modernog doma. Ako tome još dodate i mini bar, dobije se savršen prostor za uživanje u vrhunskoj hrani i trenucima u krugu dragih osoba. Mala, lepo stilizovana i ugodna kuhinja do koje vas danas vodimo, oplemenjena je ugaonom trpezarijom i poseduje mini bar za okupljanja članova porodice sa prijateljima uz čašu doborg vina.

Iako biste možda pomislili da za sve ovo treba mnogo prostora, ako se sve dobro organizuje, zapravo i mali prostor može da posluži svrsi. Kuhinja je dobro isplanirana i odvojena od trpeazarije mini barom, koji može da se iskoristi za doručak s nogu, koktel u toku dana ili večernju varijantu uživanja u nekom jačem piću. Osim toga, mini bar je i dodatna radna površina u kuhinji.

Takođe, ako ugošćavate veći broj članova porodice ili bliskih prijatelja, mini bar vam omogućava da budete na pola puta između onih koji sede u trpezariji, dok vi pripremate ukusan obrok u kuhinju. U kuhinji se nalaze elegantni beli ormarići koji se ističu na metalnoj pozadini. Ugradni uređaji u kuhinji doprinose njenoj prostoranosti i funkcionalnosti. Metalne površine ne daju samo kontrast ormarićima, već su i vrlo praktične za čišćenje.

Trpezarijski prostor čini veliki sto i udobne stolice, a poseban biser je ugaona klupa za sedenje sa velikim unutrašnjim delom za odlaganje stvari. 

Ž.J.

Izvor: Digs Digs

Povezane teme