Illy Art Collection - set za kafu inspirisan ženskim univerzumom

Eklektična i ironična ilustratorka Olimpia Zagnoli izabrala je šest prijateljica kojima je posvetila set za kafu.

Dakle, ona tradicionalne šoljice za kafu ilustruje čudnim likovima koji odmah izazivaju osmeh na lice.     

Ovaj kafe set ukrašen čudesnim ženskim likovima je vrlo zabavan. Kolekcija od šest komada ukrašena je raznovrsnim ženskim likovima, odnosno inspirisana je devojkama koje uživaju u pauzi za kafu zajedno i predstavljena je u šest različitih boja: žuta, ružičasta, plava, zelena, crvena i braon. Sve tacne ukrašene su ogrlicama koje su u skladu sa nakitom na šolji.

Osnovana 1992. godine od strane Francesca Illija, Illy Art Collection neprestano se širi. Tokom godina, preko 100 različitih umetnika sarađivalo je sa Illy.     

Oimpia Zagnoli je italijanska ilustratorka, rođena 1984. godine. Studirala je grafičku ilustraciju na evropskom Institutu za dizajn u Milanu i potom se preselila u Njujork. Tokom godina, sama je napravila brend po svom živopisnom svetu sa retro-nadahnutim minimalističkim uzorcima. Ironično, eklektično i nadahnuto pop-art-om, Olimpia crpi inspiraciju iz različitih uticaja koji se kreću od futurizma do Bitlsa, kako bi proslavila ženski univerzum i njegove jedinstvene karakteristike.     

Pauze za kafu su osnovni svakodnevni rituali, sastavni deo našeg društvenog života, a Illy Art Collection Olimpia Zagnoli savršena je za ovu svrhu.

Pogledajte, zar se ne osećate kao da sedite u baru i srećno ćaskate sa svojim drugaricama?

M.L.

designbest.com

Povezane teme