Glamurozne kuhinje od kojih zastaje dah

Da li ste ikad svoju kuhinju zamišljali kao glam mesto, koje na prvi i svaki sledeći pogled ostavlja bez teksta?

Kuhinja, kao srce svakog doma zaslužuje pažnju i uređenje koje će je pretvoriti u dopadljivo i skladno mesto za svakodnevni boravak. Bilo da raspolažete sa malim ili velikim kuhinjskim prostorom, vrlo je lako jednom ovako bitnom prostoru podariti elegantan i stilski iskaz. Ovom prilikom pokazaćemo vam kako da sa lakoćom pristupite dizajnu i uređenju vaše kuhinje u glam stilu. Sa ovakvim dekorom biće vam zadovoljstvo da pripremate za vama drage osobe ukusna i mirisna jela u inspirativnom prostoru.

ŠEMA BOJA I STILOVI RAVNI NASLOVNICAMA U ČASOPISIMA

Da biste svojoj kuhinji podarili glamurozniji izgled možete se poslužiti širom paletom boja, od neutralnih boja, preko svetlih pa sve do tamnih i dramatičnih. Kada je stil u pitanju gotovo da je sve popularne varijante moguće prevoriti u glam mesta. Najlepše će međutim glam utisak izgledati u modernim, minimalističkim, shabby chic i skandinavskim kuhinjama.

DEKOR I NAMEŠTAJ

Šta to vašoj kuhinji može podariti glam izgled? Metalni akcenti će sa sigurnošću dati glamurozan prizvuk datom prostoru, nezavisno od stila i dizajna koji se kroz njega proteže. Srebrni, bronzani, zlatni i tonovi ružičastog zlata kao stvoreni su za inspirativne kuhinjske prostore. Fantastično izgledaju u neutralnim prostorima, kao i u crno-belim varijantama. Podne i zidne pločice sa zanimljivim uzorkom mogu dodati datom prostoru neophodnu teksturu. Ostali dodaci koji kuhinji daju spektakularan izgled su šik lusteri od kristala, drvene radne ploče i transparentan nameštaj.

Ž.J.

Izvor: Digs Digs

Povezane teme