Fuzija boja koja će vas naterati da zavolite kuvanje

Ok, možda baš i nećete odmah prionuti na kuvanje, ali ćete sasvim sigurno poželeti da svaki slobodan trenutak provedete u ovoj šarenoj kuhinji...

Postoje te neke kolekcije nameštaja koje kao da kažu: uzećemo sve najbolje od klasičnih, tradicionalnih komada, dodaćemo im malo neočekivanih boja i još neočekivanije geometrijske figure i napravićemo apsolutni hit koji niko neće moći da ignoriše. Upravo za jednu takvu, pod imenom Fusion, zadužen je dizajner Giovanni Pesce.

Fusion tumači koncept kuhinje koja je namenjena prostoru za prikazivanje koji se sve više stapa sa životnim prostorom. Drugim rečima, ova kuhinja briše granice između dnevnog boravka, trpezarije i kuhinje pa je slobodno možete iskoristiti i kao svoje mesto za opuštanje i uživanje. Geometrijska i višebojna struktura predstavlja karakterističan element koji se sreće kako na zidnim ormarićima tako i na zadnjem delu frižidera i pećnice, stvarajući tako dekorativno okruženje između prostora za pripremu i prostora za jelo.

Osim što je izuzetno elegantna i dekorativno efektna, Fusion kuhinja je neverovatno praktična i funkcionalna, pre svega zbog svojih podloga sa drvenim i panelnim sistemom, kao i kompletno opremljenim skladišnim jedinicama. Njena kompaktna veličina odgovara svim zahtevima prostora, a njena modularnost omogućava brojne kompozicione mogućnosti.

Kao što i sam dizajner kaže – ova kuhinja je zapravo jedan veliki prostor za smeštaj boja, a u to ćete imati prilike da se uverite ukoliko pogledate našu malu galeriju slika...

Izvor: maiullari.store

Povezane teme