Fantastičan način uređenja kuhinje uz pomoć crne table

Školska tabla verovatno nije prva stvar na koju pomislite kada razmišljate o nadograđivanju svoje kuhinje.

Međutim neretko se dešava da vam upravo u kuhinji uvek nedostaju pri ruci papir i olovka kada se dosetite nekog važnog sastojka koji treba da kupite pri sledećoj kupovini. Predstavljamo vam u tom pogledu magične crne table poput onih školskih koje bez mnog truda i novca mogu oplemeniti vašu kuhinji. One će vaš boravak u kuhinji učiniti zanimljivijim dajući vam mogućnost da zapišete sve što poželite, kreirate meni za celu nedelju, poželite članovima domaćinstva lep dan ili jednostavno sebe razveselite nekim lepim motivacionim tekstom. Možete ih na različite načine predstaviti u svojoj kuhinji, a ako vam je pri tom potrebna mala pomoć, tu smo da vas inspirišemo.

TABLE NA ZIDU ILI KAO DEO KUHINJSKE POZADINE

Najklasičniji način postavke tabli u kuhinji je u obliku njihovog kačenja na zidu ili u delu iznad sudopere koji zovemo – kuhinjska pozadina. Budući da se ove table izrađuju u crnoj boji, veoma su jednostavne za uklapanje u gotovo sve stilove uređenja savremenih kuhinja. Na dohvat ruke ove table će vam dobro doći kada želite da napravite važne beleške, zapišete recept koji ste upravo smislili ili ostavite nekom od ukućana kratku poruku. Ako na istom zidu gde je i tabla postavite police sa začinima, ona vam može poslužiti za ispisivanje naziva začina. Takođe vašim najmlađim članovima domaćinstva ova tabla može biti dobar vid zanimacije na kom mogu pokazati svoju kreativnost dok vi pripremate obrok za celu porodicu.

DRUGE IDEJE

Crne table u svojoj kuhinji možete praktično pričvrstiti na svim površinama koje smatrate prigodnim. Vrata kuhinjskih ormarića, sa spoljašnje i unutrašnje strane, vrata frižidera ili njegova bočna strana kao i vrata ostave su savršena mesta za ove table. Takođe i strane kuhinjskog ostrva mogu u te svrhe da posluže. One će datim površinama podariti veću funkcionalnost i ujedno lep estetski izgled.

Ž.J.

Izvor: Shelterness

Povezane teme