ELEGANTNE BRUMMEL KUHINJE

Ovo je kuhinja koja prkosi klasičnim dizajnerskim šemama, potresa kolektivnu maštu, tako što projektuje novu interpretaciju prostora…

Ova kuhinja više podseća na mesto za odmor i relaksaciju nego na radni prostor. Brummel Cucine nastavlja da razvija svoj koncept kuhinjskog nameštaja, naglašavajući šarm i eleganciju svog dizajna u još bogatijem i glamuroznijem Diamond projektu.

Ovoj kuhinji dodati su ledomat, držač za flaše i čaše, mala sudopera i mini ploča za kuvanje. Savršeno kuhinjsko ostrvo predstavlja visoke standarde i šarmantni dizajn u kontekstu koji je u isto vreme luksuzan i funkcionalan. 

Klasični stil predstavljen je ovde u modernoj i obogaćenoj perspektivi, sa prefinjenim mehaničkim automatizmom, koji je sposoban da transformiše predivno kuhinjsko ostrvo u elegantan i funkcionalan bar u samo četiri pokreta. Diamond “Cheers Hours” edicija ima završne detalje u vidu svetlucavog belog laka, poboljšane nežnim i zaobljenim linijama. Staklena radna ploča, sjajno dekorisana satenskim detaljima predstavlja svoje funkcionalne elemente na savršen način.

Diamond “Cheers Hours” je sjajan primer elegantnog i primenjenog dizajna, projektovanog da kreira nezaboravne i jedinstvene trenutke u čuvenom Brummel stilu…

LuxLife

Povezane teme