Dodajte dozu narandžastog šarma svojoj savremenoj kuhinji

Primena narandžastih tonova u uređenju enterijera sve je prisutnija u poslednje vreme.

Viđamo narandžaste sofe, stolice, ramove ogledala, pa čak i zavese i tepihe koji u prostor unose dozu izražajnosti. Ovo leto je savršeno za eksperimentisanje sa novim bojama.  Narandžasta je jedna od njih, i više nego fantastično će izgledati u vašoj kuhinji.

Ako je vaša kuhinja obična i dekorisana nekom neutralnom paletom boja poput bele, bež, sive, pa čak i svetlo plave ili zelene, ne preostaje vam ništa drugo nego da razbijete njenu jednoličnost izvanrednim narandžastim tonom. 

Kompletan zid oplemenjen narandžastim pločicama ili prefarban ovom nijansom, idealno je letnje osveženje koje će vam biti prijatno da gledate svakog dana. Takođe, ako još niste u potpunosti sigurni da li je narandžasta boja za vas, možete joj pokloniti samo jedan zid, ili deo njega kako biste sebi pružili šansu da se naviknete na njen intenzitet.

Druga varijanta je izbor kuhinjskih ploča, odnosno pultova u narandžastom tonalitetu. Kako bi vaš potez u vidu narandžanstog pulta odjeknuo prostorijom, ne ustručavajte se da ga podvučete stolicama za šank sa narandžastim sedištima, ili pak detaljima u vidu narandžastih vaza, saksija sa cvećem i sl.

Ž.J.

Izvor: Digs Digs

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Kuhinja

Povezane teme