Air Hub by Faber – aspirator koji čisti naš dom

Prečišćavanje vazduha u kući postaju sve bitnije kada govorimo o izboru predmeta za naš dom - zato je ovaj aspirator kod nas izazvao posebno interesovanje.

Šta Air Hub by Faber čini tako posebnim?

Ne samo da je to najsavremeniji aspirator, već kuhinjski aparat koji kombinuje dva u jednom. Osim što radi kao aspirator u kuhinji, bezbedno i ekološki čisti vazduh.

U kućištu u obliku slova T nalazi se modul za dezinfekciju vazduha. Zahvaljujući malom centrifugalnom ventilatoru koji su dizajnirali inženjeri kompanije Faber, vazduh se polako prenosi prema UV-C svetlosti koju proizvode dve posebne lampe. Produženi kontakt vazduha sa izvorom svetlosti omogućava uništavanje 99% bakterija i virusa bez upotrebe hemijskih supstanci.

Praktičan i lak za korišćenje, Air Hub se uključuje jednostavnim pritiskom na dugme, dok vam dve dodatne funkcije-intenzivni i noćni programi-omogućavaju da povećate intenzitet ekstrakcije ili smanjite zvuk na minimum tokom noćnih sati.

Air Hub je trenutno dostupan u četiri modela u formatima od 60 i 90 cm: dva sa staklenom kontrolnom tablom osetljivom na dodir i energetskom nalepnicom A+ i dva sa panelom od nerđajućeg čelika. Svi modeli su opremljeni funkcijama Intensive Speed i Delay 30.

Svi volimo efikasnu kuhinju i svež i čist dom. Ovaj aspirator zadovoljava besprekornom tehnologijom, prevazilazeći upijanje mirisa hrane i isparavanja jer osim što obezbeđuje najveće performanse, bezbedno prečišćava i dezinfikuje vazduh UV-C zracima, pružajući nam apsolutno zdravlje.

Povezane teme