Zidni panel za svakodnevne potrebe

Manolo je kreacija italijanskog dizajnera Ilaria Brance koja predstavlja multifunkcionalni zidni panel sa jasnim stavom koji teži ka čistoj funkcionalnosti, kao i kreativnom dizajnu...

Drvene drške i vaša kreativnost su osnovni elementi za kreiranje idealne svrhe Manolo proizvoda, a možete ga pretvoriti u čiviluk za kapute, višenamenski panel za kupatilo, policu za knjige ili noćni stočić. Ovaj moderni komad nameštaja se menja i prilagođava vašim prostornim potrebama omogućavajući vam da napravite novi komad nameštaja za samo nekoliko minuta.

Projekat je inspirisan klasičnim čivilucima za odeću koji su se satojali od najobičnije drvene police sa kvačicama za kačenje odeće. Manolo u pakovanju sadrži kvačice, ofingere, veliku policu i više malih: Kvake možete koristiti za vešanje vaše odeće, ali i kao potporu za montiranje polica. Sa željom da predstavi koncept “dizajn kao rešenje”, Manolo proizvod je istovremeno jednostavan za upotrebu i zabavan, a njegova multifunkcionalnost obezbeđuje zadovoljavanje nekoliko svakodnevnih potreba.

P.Ć.     

Povezane teme