Zanimljive plutajuće konzole za male ulazne prostore

Šta učiniti kada u svom posedu imate vrlo mali ulazni prostor?

Kako ga urediti sa stilom i imati taman dovoljno mesta za odlaganje važnih sitnica ili isticanje umetničkih dela. Konzolni stolovi se smatraju nepisanim pravilom kada je ulazni prostor u pitanju. Ovaj komad nameštaja je vrlo koristan za ostavljanje ključeva od kuće na njemu, ženske torbe, šala i rukavica kao i za zelenilo koje osvežava dati prostor. Ali šta ako nemate dovoljno mesta za konzolni sto? Rešenje koje vam danas donosimo je u vidu plutajuće konzole. Čak i najmanji ulazni prostor ima dovoljno mesta za nju, a kakve sve mogu da budu, otkrijte u našoj galeriji.

MINIJATURNE PLUTAJUĆE KONZOLE

Najuži i najmanji po kvadraturi ulazni prostori idealni su za minijaturne varijante plutajućih konzola. Sve što treba da uradite jeste da obratite pažnju na stil koji se proteže kroz vaš dom i da pronađete varijantu koja vam najviše odgovara. Najpopularnije su konzole od šperploče ili drveta sa dizajnom koji oponaša kutiju, uz opciju otvorene i zatvorene površine za odlaganje. Takođe postoji i varijanta plutajućih konzola sa fiokama koja deluje vrlo zanimljivo. Ukoliko je čak i ovo previše za vaš minijaturni ulazni prostor zadržite se na opciji plutajuće police koja će zameniti konzolu u potpunosti.

PLUTAJUĆE KONZOLE

Postoji zaista mnogo različitih vrsta i stilova plutajućih konzola. Među najzastupljenijim u malim ulazima su one nalik na mini komodu. One mogu sadržati dvoje do četvoro vrata, ili imati fioke u zavisnosti od toga šta vam više odgovara. Takođe u zavisnosti od prostora sa kojim raspolažete ove konzole mogu ići u visinu ili u dužinu. Kako biste je stilizovali razmislite o varijanti zanimljivih ručki, prefinjenim detaljima ili kontrastnoj gornjoj polici. Samolepljive tapete, šabloni i boja mogu vam poslužiti kao sredstva za personalizovanje vaše male konzole. Takođe vašoj maloj konzoli možete u donjem ili gornjem delu dodati još jednu policu kako biste napravili više mesta za skladištenje.

Ž.J.

Izvor: Digs Digs

Povezane teme