Zanimljive ideje skrivanja posuda sa peskom za mačke

Ako je član vaše porodice i jedna vesela maca, onda sigurno u nekom uglu vašeg stana imate kutiju sa peskom.

Neretko ove kutije znaju da pokvare utisak o vašem stanu, ako su među prvim stvarima koje se vide pri ulasku. S druge strane i vašim je ljubimicama potrebna mala doza privatnosti, zar ne? Kako da sakrijete kutiju sa peskom za svoju macu, ne narušavajući njen funkcionalni deo?

Jedna od najjednostavnijih ideja je kupovina ili pravljenje kutije sa peskom koja izgleda kao kućica. Možete je staviti u bilo koji deo stana, od kupatila preko hodnika, gde neće smetati a opet će izgledati simpatično. Druga ideja je da integrišete kutiju sa peskom u neki vama koristan komad nameštaja, kao što je sto na kom je cveće, lampa ili klupa kojoj ćete dodati rupu za ulazak.

Prostor ispod stola možete sakriti nekim lepim zavesama, prekrivačima, ili zgodnim vratima sa jedne strane. Komode i police za odlaganje su kao stvorene za skrivanje kutija sa peskom za mace. Možete ih stilizovati po želji i učiniti zaista simpatičnim dekorom vašeg životnog prostora. Svakako se pobrinite da mace znaju da je to njihovo novo mesto za obavljanje nužde, tj učinite im taj prostor lako dostupnim.

Donji delovi ormara, prostor u hodniku ispod konzole, pa čak i tabure možete izrezati sa jedne strane i presvući zanimljivim materijalom, kako bi ujedno napravili ugodno mesto za ležanje vašoj maci, a u unutrašnjem delu stavili kutiju sa peskom. Prostor ispod lavaboa je takođe moguće iskoristiti za skrivanje mačijeg toaleta, a posebna pogodnost je ta što će ostatak vašeg doma uvek biti čist.

Mogućnosti su neverovatne. Zavirite u našu galeriju i uverite se i sami.

Ž.J.

Izvor: Digs Digs

Povezane teme