Uskrs u tegli

Postoji toliko mnogo načina na koje možete iskoristiti prazne tegle kako biste povodom predstojećih uskršnjih praznika obradovali najmlađe.

Sve što vam je potrebno su prazne tegle, nekoliko ukrasnih traka, boje za staklo (najbolje kreda-farba) kao i šabloni za crtanje kako biste na teglama iscrtali željenu figure ili vinil nalepnice. U ovom slučaju su u pitanju nalepnice u obliku zečeva.

1. Počnite sa čistim staklenim teglama i vinil nalepnicama. Nanesite nalepnice na glatku stranu posude, čvrsto pritišćući ivice da biste bili sigurni da su potpuno prikačeni za staklo. 

photo: happiness is homemade

2. Nanesite sloj Chalky Finish boje na tegle, obojite i vinil nalepnice.

3. Pustite da se boja osuši 2 minuta, a zatim pažljivo skinite nalepnice dok je boja još uvek blago vlažna. (Napomena: Boja u spreju će takođe funkcionisati; međutim, kada se koristi sprej boja, pobrinite se da farbate tegle naopako, tako da boja ne ulazi u posudu!)

4. Dodajte traku ili neku romantičnu čipku i sve je spremno za poklon. Na kraju samo ispunite tegle čokoladnim ili šarenim bombonama u obliku jaja i klinci će jednostavno biti oduševljeni.

Povezane teme