Uradi - sam centralni ukras stola sa veštačkim cvetovima inspirisan prolećem (idealan za Uskršnju dekoraciju doma)

Evo savršenog uradi - sam projekta koji će ovog Uskrsa vašem trpezarijskom stolu dati poseban prolećni izgled...

Veličanstveni znaci sunca polako počinju da proviruju iz zimske tame, što znači da je pravo vreme da zasučete rukave i napravite jedan ovako lep centralni ukras koji će biti savršen dodatak vašoj Uskršnjoj trpezi. Ovo zaista možete tumačiti kao znak majke prirode da novo (i sudeći po mnogima - najlepše) godišnje doba dočekate ne samo sa osmehom na licu, već i sa prelepim cvetnim aranžmanom u najudobnijem kutku vašeg doma.

Ne brinite, ovo nije neki posebno težak uradi - sam projekat, naprotiv! Sve što vam je potrebno jeste mešavina poljskog cveća i ruža. Poenta je samo da imate dobro oko, i da se potrudite da postignete pravu ravnotežu između elegantnog i divljeg, neobuzdanog, neposlušnog.

Korišćenjem visokokvalitetnih veštačkih cvetova zaista možete dizajnirati prelep centralni deo za koji biste inače morali da izdvojite pozamašnu sumu novca. I, što je najvažnije, ovaj ukras možete dorađivati iz sezone u sezonu i prilagođavati brojnim drugim prilikama i praznicima bez bojazni da će se osušiti ili izgubiti prvobitni sjaj.

Sve što vam je potrebno za izradu ovog centralnog dela jesu: neka posebno lepa saksija, posuda, bokal, ili bilo šta što biste inači voleli da vidite na svom stolu, žaba (pena koja će držati stabljike i biti postavljena unutar posude), žica za dekoraciju, dekorativne trake, veštačko poljsko cveće, veštačko bobičasto cveće, veštačke ruže (sušene i one od papira, ili bilo koju druga kombinacija koja se vama dopada), cvetovi viburnuma, i malo zelenila koje će služiti kao završnica vašeg projekta.

U nastavku teksta pogledajte kako izgleda izrada ovog prelepog cvetnog aranžmana korak po korak...

« 7 8 9 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

Povezane teme

08.06.2024 Ideje

Zanimljive ideje za skladištenje i bolju organizaciju u malim stanovima

Od pametnih rešenja za organizaciju garderobe do inventivnih načina za iskorišćavanje vertikalnog prostora, postoji mnoštvo ideja za skladištenje koja mogu transformisati vaš dom u...

05.06.2024 Ideje

Dragoceni saveti za uređenje malog prostora

Posedovanje malih domova je uobičajena stvar danas i ako želite da kreirate privlačan i udoban prostor, trebali biste da znate kako da ga ukrasite kako bi izgledao veće.

02.06.2024 Ideje

Kako da uklonite stare tapete

Iako možda može izgledati kao lak zadatak, uklanjanje starih tapeta ipak predstavlja naporan posao koji iziskuje dosta vremena i strpljenja.

30.05.2024 Ideje

Pretvorite stare diskove u originalne ramove za ogledala

Ako volite kreativne projekte i želite da dodate jedinstven pečat svom domu, pravljenje uradi sam ramova za ogledala od starih diskova je savršen način da izrazite svoju umetničku...

27.05.2024 Ideje

Kako da vam omiljeni buket cveća traje duže

Za vaš rođendan, za vašu godišnjicu, za rođenje vašeg deteta ... Ko još nije dobio prelepi buket cveća i poželeo da mu zauvek traje!

24.05.2024 Ideje

Boja za drvo: nekoliko saveta za farbanje nameštaja

Samostalno farbanje komoda ili stolica nije tako teško. Sve što treba je dobro odabrana boja za nameštaj i malo entuzijazma!

21.05.2024 Ideje

Uradi sam ljupka bašta od starih šoljica za čaj

Bez obzira da li posedujete šarmantne kolekcije šoljica ili nasleđene porcelanske komade koje volite, transformisanje ovih predmeta u pametne držače za biljke je sjajan način da ih...

18.05.2024 Ideje

Nekoliko zanimljivih ideja za upotrebu prozorske daske

Ako ste dovoljno kreativni u svemu oko sebe možete da vidite potencijal i da od svakog ugla stvorite funkcionalan prostor. Jedan detalj u prostoru međutim često ostaje neprimećen....

15.05.2024 Ideje

6 načina da učinite svoj dom svetlijim

Proleće je u punom jeku i vreme je za kasne zalaske sunca i tople povetarce, ali, nama nije potreban iskorak u eksterijer kako bismo maksimalno uživali u ovoj sezoni...

12.05.2024 Ideje

5 ideja za odlaganje stvari u malim stanovima

Uz malo kreativnosti i pametnih rešenja za odlaganje, možete pretvoriti svoj kompaktni životni prostor u funkcionalnu i organizovanu oazu.

09.05.2024 Ideje

Super jednostavna ideja za novi izgled kuhinjskih ormarića

Fantastičan i pristupačan način da unesete lični pečat u svoju kuhinju jeste dodavanje boje ili uzorka na unutrašnjost ormara sa staklenim vratima, jer su oni uvek vidljivi. Dok fa...