Uradi sam drveni sanduk za dodatno skladište u kući

Napravite sami sanduk sa točkićima od drvenih paleta i dodajte još jedno skladište svom domu.

Ne dešava se često da možete ponosno reći: "napravio sam nešto ni iz čega!", ali ovaj uradi - sam drveni sanduk je upravo taj neverovatan projekat koji ste dugo čekali. Danas ćemo vam pokazati kako se obične drvene palete mogu pretvoriti u rustikalni sanduk - savršeno novo skladište za vaš topli dom.

Ovaj mali drveni sanduk se može koristiti na bilo kom mestu u vašem domu za mnoge različite svrhe - od kućnog dekora preko organizacije omiljenih kućnih potrepština, pa sve do skladištenja. Nebo je granica kada je mašta u pitanju, a mi smo sigurni da ćete pronaći savršeno mesto za ovaj preslatki rustični sanduk u svom domu. Evo šta će vam biti potrebno od materijala:

 •  jedna paleta (standardne veličine),
 •  1 x 2 daske od 2 metra,
 •  lepak za drvo,
 •  pneumatski pištolj za eksere,
 •  ekseri od 2,5 cm,
 •  ekseri od 5 cm,
 •  boja za drvo,
 • ručna brusilica, 
 • brusni papir,
 • konopac, 
 • 4 točkića,
 • vijci za drvo, 
 • bušilica, 
 • kružna testera, 
 • cirkular, 
 • krojački metar,
 • čekić.

U nastavku teksta pogledajte kako bi trebao da teče proces izrade ljupkog drvenog sanduka koji možete koristiti kao dodatno skladište za vaš dom.

« 12 13 14 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

Povezane teme

07.02.2024 Ideje

Uradi sam ideja zahvaljujući kojoj će vaša rerna uvek biti blistavo čista

Ne morate da pribegavate jakim hemijskim rastvaračima da bi vaša rerna ponovo blistala. Ova potpuno netoksična, jeftina formula se lako meša i, što je najvažnije - zaista funkcioni...

04.02.2024 Ideje

Praktični saveti za održavanje doma koji će vam uštedeti novac

Nudimo vam korisne smernice kako da prepoznate i rešite potencijalne probleme u svom domaćinstvu pre nego što prerastu u skupoceni sanitarni ili građevinski poduhvat.

01.02.2024 Ideje

Napravite sami kit za drvo (smesu za popunjavanje rupa i neravnina na drvetu)

U pitanju je smesa koja nam pomaže da transformišemo drvene površine na nameštaju ali i svim onim drvenim predmetima koji su pretrpela izvesna oštećenja.

30.01.2024 Ideje

Dizajniranje ultimativnog kazina u domu: Vodič za kreiranje stilskog prostora za Igre

Dobrodošli u svet gde se luksuz i zabava susreću - vašem ultimativnom kućnom kazinu. Ovaj vodič će vas provesti kroz korake kako da kreirate elegantan i funkcionalan prostor za igr...

29.01.2024 Ideje

5 ideja za sve koji žele da kamufliraju loš izgled zidova u svom domu

Vremenom, zidovi “ostare”, poružne, dobiju mrlje pa čak i pukotine. Dobra vest je da ne morate odmah krenuti sa farbanjem celog zida ili cele sobe.

26.01.2024 Ideje

Jednostavna uradi - sam ideja: savršena galerija na zidu u vašem stanu

Kreiranje galerije na zidu postalo je ne samo način da se prikažu omiljena umetnička dela, već i lični izraz stila i estetike.

23.01.2024 Ideje

Uradi sam stolica od recikliranih drvenih paleta: savršena za terasu ali i enterijer

Evo jedne lepe uradi sam ideje za izradu jednostavnog nameštaja - stolice od recikliranih drvenih paleta koju možete koristiti i u enterijeru i u svom dvorištu ili na terasi.

20.01.2024 Ideje

Od dnevne sobe do garderobera: elegantne i jednostavne ideje za moderan izgled doma

Naši enterijeri mogu imati ogroman uticaj na našu psihu, pa je zbog toga odabir prave kombinacije boja, nameštaja i tekstura izuzetno važan i sastavni deo dekoracije svakog moderno...

17.01.2024 Ideje

Transformišite svoj hodnik efikasnim i stilizovanim idejama za odlaganje obuće

Istražite kreativne police, klupice i druge funkcionalne elemente koji će unaprediti svakodnevno iskustvo odlaganja obuće u vašem ulaznom prostoru.

14.01.2024 Ideje

10 fenomenalnih ideja za popunjavanje tog praznog prostora ispod stepenica

Uz malo mašte i dodatnih ulaganja, trebalo bi da budete u mogućnosti da pronađete ideju za renoviranje prostora ispod stepenica koja odgovara i dizajnu vašeg doma i životnom stilu...

11.01.2024 Ideje

Napravite sami prelep stočić ili stolicu od obične plastične gajbe

Ako volite da organizujete piknik napolju ili imate svečana druženja u svom dvorištu, zgodno je da imate prenosive, lagane stolove tako da ne morate stalno da ulazite unutra da bis...