Sveže dekorativne ideje za konzolne stolove

Većina nas poseduje konzolne stolove različitih vrsta u svojim domovima, bilo da se oni nalaze u ulaznim delovima, na terasama ili u dnevnim sobama...

Kako nam se proleće polako približava, vreme je da stilizujemo svoje stolove kako bismo u svoj dom uneli određene sveže vibracije. Sada vam predstavljamo nekoliko ideja koje mogu biti uklopljene u obilje stilova, od šik do minimalističkih.

Zelenilo i cveće

Cveće u saksijama, biljke i zelenilo, predstavljaju glavne elemente koji mogu uneti osećaj proleća, a ništa u bilo kom delu godine ne unosi svežinu u enterijer kao prirodne karakteristike. Pre svega, sobne biljke su veoma izdržljive, mogu rasti u saksijama dugi niz godina i nezavisno od sezone. Biljke u saksijama neće venuti nakon nekoliko dana kao sečeno cveće.

Ukoliko nemate biljke u saksijama pri ruci, možete se opredeliti za lažno cveće, a ono će trajati još duže. Možete pronaći bilo koju saksiju i sadilicu ili presaditi svoje biljke u one posude koje vam se najviše sviđaju i uklopiti ih u svoj enterijer. Takođe, određeni sečeni cvetni aranžmani i cveće u providnim vazama mogu uneti, kratkotrajan, ali neopisivo svež osećaj.

Venci

Venci su verovatno najpopularniji dekorativni predmet bilo koje sezone i praznika, oni su veoma laki za kreiranje i neće vas koštati previše, bilo da ih kreirate sami ili kupite. Venci su takođe dobra ideja kako biste spremi dočekali proleće, kreirajte ili kupite jedan, oblikovan kao monogram, kreiran od svežih ili veštačkih biljaka, dok vaš venac možete napraviti samo od cvetova takođe.

Ukoliko želite da dodate moderan osećaj vašem prostoru, opredelite se za velike aranžmane dekorativnih venaca, koji sada predstaljaju jedan od najpopularnijih trendova. Svoj venac možete okačiti na zid ili ogledalo iznad nameštaja, ukoliko posedujete jedno, kako biste na ovaj način akcentovali svoj konzolni sto još više.

Mahovina

Mahovina predstavlja izvanredan dekor koji će potpuno promeniti izgled vašeg konzolnog stola, nikada neće uvenuti i dolazi kao budžetska opcija. Mahovina predstavlja pravi pozdrav proleću i lep kućni dekor, jednostavno je postavite u sadilicama na sto i dodajte nekoliko cvetnih karakteristika ili topijata okolo. Takođe se možete opredeliti za potpuno prekrivene stolove mahovinom radi svežijeg izgleda, a ovo se ne odnosi samo na konzolne stolove, već i trpezarijske, takođe.

N.Đ.

Izvor: DigsDigs

Povezane teme