Stari tanjiri i činije mogu postati prelepi pomoćni stočići, samo ako sledite ovaj trik!

Ova TikTokerka je sama napravila elegantne pomoćne stočiće od plastičnih tanjira i činija...

Šta radite kada želite šik, dekorativni sto sa akcentima za svoju spavaću ili dnevnu sobu? Da pretpostavimo: otrčite u prvu prodavnicu nameštaja, odaberete svoj omiljeni komad, i potrošite više nego što ste planirali? Ali, šta ako vam kažemo da u kući već imate sav potreban materijal da sami napravite komad nameštaja koji toliko želite i to za samo nekoliko minuta?

Da, dobro ste čuli, korisnica TikTok-a easiinterieur je uspela da napravi fenomenalne pomoćne (ili bočne, kako vam volja) stočiće za svoju spavaću sobu koristeći plastične tanjire, činije, vrući lepak i malo boje u spreju. Koristila je pištolj za vrući lepak da pričvrsti dno i vrh nekoliko činija jedno na drugo.

Zatim je pričvrstila tanjir na gornju činiju da stvori visoki bočni sto i kratak bočni sto (tako što je uključila dve činije manje za kraću verziju). Na kraju je svoje nove kreacije premazala zlatnom bojom kako bi postigla još efektniji izgled - moramo priznati da je u njenom slučaju upravo ova boja bila pun pogodak jer stočići sada deluju mnogo elegatnije i originalnije.

Mogućnosti su svakako beskrajne, bar kada je u pitanju način na koji ćete vi ukrasiti svoje stočiće. Ako ste kupili činije i tanjire koji odgovaraju vašoj šemi dekoracije, možete preskočiti ovaj korak i pokazati svoje nove ukrasne stolove za samo nekoliko minuta. Naravno, vredi napomenuti da ovo verovatno nisu najčvršći komadi nameštaja koje ćete imati u domu, tako da budite oprezni kada ih pomerate ili postavljate predmete na njih.

Ukoliko ste zainteresovani da isprobate ovu zanimljivu uradi-sam ideju, evo kratkog uputstva:

@easyinterieur Hat jemand noch Schüsseln über😅?#werbung #decor #diy#lifehack#tutorial#lernenmittiktok #easyinterieur #lowbudget #hack #decoration ♬ Backyard Boy - Claire Rosinkranz

Povezane teme

04.04.2024 Ideje

10 kreativnih ideja za savršenu organizaciju torbi

Bez obzira na to da li imate samo nekoliko torbi ili ih imate na stotine, važno je da ih pravilno organizujete kako biste produžili njihov životni vek. Plus, dobro organizovan pros...

01.04.2024 Ideje

Uradi sam stalak za začine: lep i jednostavan projekat nadogradnje vaše kuhinje

Dizajniranje i izrada sopstvenog stalka za začine omogućava vam da prilagodite dimenzije, oblik i stil, osiguravajući da se savršeno uklopi u vašu kuhinju i odrazi vaš lični stil.

29.03.2024 Ideje

10 super - cool ideja za recikliranje čepova od plute (pampura)

Korišćenjem starih pampura od plute za dekoraciju doma ne samo da dodajemo lični pečat svom prostoru, već i podstičemo održivost i recikliranje.

26.03.2024 Ideje

8 inspirativnih prolećnih ideja za dekoraciju doma

Prolećna dekoracija nije samo estetska nadogradnja, već prava terapija za dušu, koja nam omogućava da se povežemo sa svežim energijama koje ovo godišnje doba donosi.

23.03.2024 Ideje

Uradi sam vaza od plastične flaše koja izgleda kao keramičko remek - delo!

Umetnost uradi sam projekata ne samo da donosi zadovoljstvo stvaranja, već često rezultira i fantastičnim i funkcionalnim komadima za kuću.

20.03.2024 Ideje

Jednostavna uradi - sam ideja koja će osvežiti izgled vaše spavaće sobe

Jedan od najkreativnijih načina za osvežavanje izgleda spavaće sobe jeste pretvaranje starih majica u prelepe dekorativne jastučnice.

17.03.2024 Ideje

Tako je lako oslikati staru drvenu stolicu i koristiti je kao bočni stočić

Kombinacija restauracije i kreativnog dizajna omogućava nam da oživimo stare komade nameštaja i prilagodimo ih savremenim potrebama i stilovima uređenja.

14.03.2024 Ideje

Prolećna uradi - sam ideja: pretvorite stare konzerve u prelepe saksije za cveće

Ukrasne saksije od starih konzervi su idealne za sadnju raznovrsnog bilja, cveća ili sukulenata, jer vašem prostoru daju šarmantan i personalizovan dodir.

11.03.2024 Ideje

Praktičan držač za ključeve od reciklirane daske i starih kašika

Kombinujući funkcionalnost sa estetikom, držač za ključeve od recikliranih materijala postaje priča o transformaciji i ponovnom korišćenju materijala, koja nas ujedno inspiriše da...

08.03.2024 Ideje

Uradi - sam zidni sat od epoksidne smole koji možete napraviti već ovog vikenda

Ova tehnika omogućava vam da stvorite personalizovan i jedinstven sat koji će istovremeno biti funkcionalan i estetski privlačan element u vašem domu.

05.03.2024 Ideje

Kako rešiti pojavu buđi ispod drvenih podova: saveti i trikovi

Čak i mala količina neotkrivene vlage može prodreti u pukotine na podovima i dovesti do rasta buđi za samo 24 do 48 sati.