Stari koferi-nova namena

Kada ugledate starinski kofer koji se nalazi u antikvarnici ili na štandu na buvljaku, sigurno vas podstiče na razmišljanje o tome ko ga je posedovao i gde je sve bio.

Možda je nekada putovao na Bali, ili je bio u vlasništvu imigranta koji je  u nameri da stigne do Amerike, nosio u njemu sve što je imao. Koferi imaju priče, i to je ono što ih čini neverovatnim komadima, posebno kada su izlepljeni nalepnicama koje su nekada označavale daleke destinacije koje je vlasnik istog posetio.

Vintidž kofer ili sanduk donose  stilske priče i u vaš dom jer zahvaljujući nekom starinskom koferu, na kreativan način možete stilizovati prostor.

Koferi mogu poslužiti kao nameštaj, popuniti usamljene prostore ili čak poslužiti kao jedinstveni krevetići za vaše kućne ljubimce - pse i mačke.

Ponekad im je potrebna neka “uradi sam” magija, dok se u drugim slučajevima mogu lako prikazati na inventivnim mestima. Starinski koferi mogu poslužiti i kao prostor za odlaganje stvari kao što su ćebad, šolje ili čak daljinski upravljači. Ako uskoro ne posetite neku starinarnicu ili buvljak, možete pronaći sve vrste kofera na Etsy ili eBay platformi - bilo da se radi o onim koji imaju patinu ili novijim modelima koji izgledaju retro.

Evo predloga kako da starim koferima pronađete novo mesto i namenu nakon što požele da se “smire” posle mnogo godina lutanja po svetu.

N.V.T.

Izvor The Spruce

« 6 7 8 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

Povezane teme