Spremite svoju spavaću sobu za zimu uz par dizajnerskih saveta

Vaša spavaća soba treba da bude vaše utočište — udobno, utešno mesto za opuštanje, gde ćete puniti svoje baterije i sanjati najslađe snove...

Trećinu svog života provedete spavajući pa prostorija u kojoj se odvija ova aktivnost stoga treba da bude optimizovana za dobar san. Zašto je toliko važno da imate dobro organizovan, opuštajući i lični prostor? Između balansiranja užurbanog radnog rasporeda, odvođenja dece u školu na vreme i vašeg društvenog života, vaš mozak i telo mogu biti preopterećeni. Bez savršenog, mirnog okruženja za opuštanje, život može biti prilično težak.

Možete smanjiti nivo stresa tako što ćete izgraditi svoje savršeno mesto za bekstvo i to u obliku utočišta zvanog spavaća soba. Zvuči šašavo, ali posedovanje sopstvenog prostora koji je organizovan i personalizovan po vašem ukusu može napraviti dramatičnu razliku u načinu na koji razmišljate i osećate se.

Mnogim ljudima je potreban upravo taj poseban prostor i vreme kako bi došli do originalnih ideja ili rešenja nekog problema. Svakodnevni zadaci se mogu izvršiti i to sa mnogo većom preciznošću ukoliko nemate propratnih, dosadnih smetnji. Dizajniranje prostora po želji doprineće većoj motivaciji i pozitivnom uticaju kako na radni tako i na porodični život.

Vaša spavaća soba iz snova treba da bude mesto gde možete da se najbolje naspavate. Evo nekoliko dizajnerskih saveta i trikova da sve navedeno postane stvarnost:

« 9 10 11 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

Povezane teme