Simpatične ideje rezbarenja bundeve povodom Noći Veštica

Nemoguće je zamisliti dobu zabavu za Noć Veštica bez prisustva veselih bundeva.

Dekorativna bundeva kao jedan do glavnih simbola ovog događaja koji iz godine u godinu biva na sve krativnijih način proslavljen, može se ulepšati na mnogo načina. Svi oni koji vole priče o duhovima, filmove sa horor tematikom i svakako sablasne prikaze, sigurno jedva čekaju da dohvate bundevu u ruke i ukrase je i ove godine u duhu Noći Veštica.

Rezbarenje bundeve zasigurno predstavlja najpopularniji način dekorisanja ovog jesenjeg ploda. Oble i glatke, daju vam savršenu površinu za prikaz vaših veština. Svaka izrezbarena bundeva je sama po sebi remek delo, i gotovo da ne postoje dve identične, u čemu je njihova posebna čar. Osim što danju može da uveseli vaš životni prostor, u kasnim večernjim satima uz svetlost sveće ona postaje fantastično noćno osvetljenje trema ili terase.

Danas smo za vas sakupili na jednom mestu pregršt inspirativnih ideja za rezbarenje bundeve. Neke od njih ste možda ranije i isprobali, a verujemo da ćete sigurno među njima pronaći svoj novi izazov. Bilo da volite zastrašujuće prikaze, ili više neke simpatične i ljupke, u našoj galeriji vas očekuje od svega po malo.

Ono na šta treba da vas "upozorimo" je da kada jednom postanete stručnjak u rezbarenju bundeva, neće vam biti dovoljna jedna, već ćete napraviti ceo serijal šašavih, nasmejanih, sablasnih i zastrašujućih bundeva.

Ž.J.

Izvor: Digs Digs

Povezane teme