Ramovi za slike mogu sakriti sve što poželite, a evo i kako!

U svetu dekoracije enterijera, dodavanje ličnih detalja kao što su slike može transformisati prostor i uneti toplinu i karakter u svaki dom.

Ramovi za slike su ne samo praktični, već i estetski elementi koji doprinose ukupnom doživljaju prostora. Napraviti ramove za slike svojim rukama, u "uradi sam" stilu, donosi dodatni osećaj zadovoljstva i kreativnosti u dekorisanje prostora.

Osim toga, samostalno kreiranje ramova omogućava personalizaciju prostora i prilagođavanje njihovog izgleda i stila vašim željama i potrebama. Ali šta ako ramove za slike želite da iskoristite na jedan sasvim neočekivan način, i umesto da ga koristite za prikaz omiljenih fotografija odlučite da ih upotrebite kao držače za ključeve, ili možda za sakrivanje stvari?

Koristite kupovni dupli ram za fotografije da napravite praktičan držač za ključeve. Počnite razdvajanjem rama na osnovne delove, uključujući staklo, leđnu ploču i unutrašnje drvene okvire. Zatim odredite gde želite postaviti kuke za ključeve unutar rama i obeležite te tačke.

Pričvrstite kuke na unutrašnju stranu rama koristeći odgovarajuće šrafove, a ako je potrebno, napravite rupe bušilicom. Nakon montiranja kuka, ponovo sastavite ram, vraćajući staklo, fotografije i leđnu ploču. Na kraju, montirajte ram na zid koristeći metalne kuke ili klinove za kačenje na zadnjoj strani.

Uverite se da su kuke dovoljno čvrsto pričvršćene kako bi ram sigurno stajao na zidu. Nakon završetka ovih koraka, vaš držač za ključeve od duplog rama za fotografije je spreman za korišćenje! Ili sve to ponovite kako biste stvorili ljupku kamuflažu za prekidače ili šta god da vam smeta u vašem predsoblju (ili bilo kom drugom delu doma).

Povezane teme

30.05.2024 Ideje

Pretvorite stare diskove u originalne ramove za ogledala

Ako volite kreativne projekte i želite da dodate jedinstven pečat svom domu, pravljenje uradi sam ramova za ogledala od starih diskova je savršen način da izrazite svoju umetničku...

27.05.2024 Ideje

Kako da vam omiljeni buket cveća traje duže

Za vaš rođendan, za vašu godišnjicu, za rođenje vašeg deteta ... Ko još nije dobio prelepi buket cveća i poželeo da mu zauvek traje!

24.05.2024 Ideje

Boja za drvo: nekoliko saveta za farbanje nameštaja

Samostalno farbanje komoda ili stolica nije tako teško. Sve što treba je dobro odabrana boja za nameštaj i malo entuzijazma!

21.05.2024 Ideje

Uradi sam ljupka bašta od starih šoljica za čaj

Bez obzira da li posedujete šarmantne kolekcije šoljica ili nasleđene porcelanske komade koje volite, transformisanje ovih predmeta u pametne držače za biljke je sjajan način da ih...

18.05.2024 Ideje

Nekoliko zanimljivih ideja za upotrebu prozorske daske

Ako ste dovoljno kreativni u svemu oko sebe možete da vidite potencijal i da od svakog ugla stvorite funkcionalan prostor. Jedan detalj u prostoru međutim često ostaje neprimećen....

15.05.2024 Ideje

6 načina da učinite svoj dom svetlijim

Proleće je u punom jeku i vreme je za kasne zalaske sunca i tople povetarce, ali, nama nije potreban iskorak u eksterijer kako bismo maksimalno uživali u ovoj sezoni...

12.05.2024 Ideje

5 ideja za odlaganje stvari u malim stanovima

Uz malo kreativnosti i pametnih rešenja za odlaganje, možete pretvoriti svoj kompaktni životni prostor u funkcionalnu i organizovanu oazu.

09.05.2024 Ideje

Super jednostavna ideja za novi izgled kuhinjskih ormarića

Fantastičan i pristupačan način da unesete lični pečat u svoju kuhinju jeste dodavanje boje ili uzorka na unutrašnjost ormara sa staklenim vratima, jer su oni uvek vidljivi. Dok fa...

06.05.2024 Ideje

Napravite sami prelepe sveće od pomorandžine kore

Jednostavna i kreativna uradi sam ideja uz pomoću koje možete sami napraviti prelep mirišljavi ukras u svom domu

03.05.2024 Ideje

Uskršnja šećerna jaja

Peekaboo šećerna jaja, koja su u nekim delovima sveta deo uskršnje tradicije, izgledaju impresivno, a veoma ih lako možete i sami napraviti...

01.05.2024 Ideje

5 najboljih ideja za uskršnje cvetne aranžmane

Od vedrih cvetova do nežnih latica, odabir savršene boje za vaše uskršnje cvetne aranžmane može postaviti ton za radosnu i veselu atmosferu.