Privlačne jesenje ideje za uređenje dnevne sobe

Jesen nas iz dana u dan priprema za hladne zimske dane koji dolaze.

Prijatna i još uvek topla, ona svojim pregrštom boja nastoji da vas inspiriše i navede da sanjarite u predivnim nijansama. Ako još uvek niste stigli da svoj dom dekorišete u jesenjem stilu, pripremili smo za vas ovom prilikom fantastične ideje za uređenje vaše dnevne sobe. Pretvaranje dnevne sobe u prostor ispunjen jesenjom čarolijom lako je koliko i zabavno.

Sve što vam zapravo treba da sprovedete ovu zamisao u delo imate na dohvat ruke, u svom dvorištu ili u obližnjem parku. Smisao je ogrnuti svoj enterijer lišćem najrazličitijih boja, ukrasiti ga bundevama i drugim plodovima jeseni, kao i svećama čija svetlost će uneti toplinu u vaš dom. Pleteni i krzneni nameštaj i dodaci učiniće vam hladne jesenje dane prijatnijim.

Ne ustručavajte se da razvedrite vašu dnevnu sobu narandžastim, bordo i žutim tonovima, kao i esencijama čokoladnih nijansi, tamnoljubičastim i bojom slonove kosti. Ukoliko u svojoj dnevnoj sobi imate kamin on može biti savršeno mesto za vašu jesenju dekoraciju, koju možete izložiti u zgodnim pletenim korpama ili drvenim posudama.

JESENJI TEKSTIL I PRESVLAKE

Najjednostavniji način da svoju dnevnu sobu uredite u jesenjem stilu jeste da upotrebite magiju raznovrsnog tekstila. Jastuci, ćebad, zavese, tepisi i drugi detalji u bojama jeseni, zlatnim tonovima i nijansama dragulja, kao i sa zanimljivim printom učiniće vašu dnevnu sobu privlačnijom. Osim toga kada zima prođe i poželite da se oslobodite slojevitosti, ove detalje sa lakoćom možete ukloniti bez narušavanja estetike u vašem domu.

Ž.J.

Izvor: Digs Digs

Povezane teme