Ideje za stilizovanje klavira u enterijeru

Klavir predstavlja luksuzni muzički instrument i može biti korišećen kao kućni dekor onda kada nije u upotrebi, posebno što automatski unosi šik izgled i eleganciju...

Sada, ostaje da vidimo kako možemo učini naše klavire još lepšim, tačnije, kako da najbolji način dekorišemo prostor oko naših granidioznih muzičkih instrumenata na pravi način.

Prva stvar koju možete uraditi kada ne koristite svoj klavir jeste da ga pretvorite u odvažni dekorativni komad bogate nijanse. Odaberite bilo koju boju koju želite, smaragdnu, sunčano žutu, crvenu, plavu, tirkiznu, narandžastu, bež, ljubičastu ili bilo koju drugu. Ne zaboravite da odaberete odvažnu akcentnu boju za svoju klavir stolicu takođe, a možete je i postaviti ukoliko je to potrebno. Na ovaj način klavir postaje veoma odvažna centralna tačka vašeg prostora, koja ni u kom slučaju neće moći da prođe nezapaženo.

Sa druge strane, klavir može biti korišćen za predstavljanje i izlaganje različitih stvari, umetničkih dela, fotografija, slika, biljaka u vazama, lampi i različitih aksesoara. Možete postaviti sve kako god želite direktno na klavir ili okačiti nekoliko predmete iznad njega, na primer, kreirajte galerijski zid sa fotografijama, znacima, umetničkim predmetima i slikama. Takođe, dostupna vam je ideja kombinovanja ove dve ideje u jednom projektu, odnosno, farbanje klavira u veoma hrabroj nijansi i stvaranje različitih postavki prema određenoj sezoni ili bilo kojoj drugoj postavci koju poželite.

Ukoliko vam klavir nije potreban ili ne posedujete dovoljno prostora za isti, iskoristite ga u neke druge svrhe ili pretvorite njegovu stolicu u drugi komad nameštaja koji vam je potreban. Možete kreirati klupu, konzolni sto, kućni bar, ostavinski element, radni ili neki drugi sto, kao i brojne druge stvari koje su vam portrebnije umesto starog klavira koji možda ne funkcioniše, a popravka košta čitavo bogatstvo, na primer. Kada smislite šta biste želeli radije od klavira u svom prostoru, na internetu vas čeka obilje "uradi sam" projekata koji će vam definitivno izaći u susret.

N.Đ.

Izvor: DigsDigs

Povezane teme