Ogledala u ulozi uzglavlja u vašoj spavaćoj sobi

Spavaća soba je verovatno najvažnija prostorija u vašem domu.

Ona je samo vaša, lična i treba da bude ispunjena detaljima u kojima uživate. Osim što treba da vam obezbedi miran i kvalitetan san, ona treba i da izgleda lepo kako bi vam bilo prijatno u njoj. Takođe ona je prostor u kom se – dešava magija, pa samim tim malo stila i elegancije ne bi bilo na odmet. U svakoj spavaćoj sobi, prisutan je krevet; a gde je krevet, tu je i uzglavlje. Ukoliko vaš krevet nema uzglavlje, imamo izvrsnu ideju kakvo možete da kreirate. Predlažemo vam uzglavlja u obliku ogledala.

Iako su drvena i tapacirana uzglavlja najčešća, ima neke magične privlačnosti u stilizovanim uzglavljima. Ona prostoru daju dramatičnost i čine ga interesantnijim. Ako ste u potrazi za kreativnim rešenjem koji će vašu spavaću sobu učiniti ujedno vizuelno prostranijom i dati joj dozu stila, ogledalo je ono na šta bi trebalo da se fokusirate.

Uzglavlja u obliku ogledala su vam dostupna u zaista mnogo varijanti. To može biti jedno veće ogledalo, sa ili bez rama, oversized ogledalo do plafona, više manjih ogledala, spojenih ili "razbacanih" po zidu, kao i neko ogledalo nepravilnog oblika koje privlači svetla reflektora. Vrlo popularne varijante su one u obliku ogledala koje prekrivaju kompletan zid koji se nalazi iza vašeg kreveta.

Zavirite u našu galeriju i otkrijte magični svet uzglavlja – ogledala.

Ž.J.

Izvor: Shelterness

Povezane teme