Obeležite praznike predivnom belom bojom

Onda kada želite da pretvorite svoj dom u zimsku zemlju čuda, opredelite se za potpuno beli praznični dekor...

Bela je bezvremena boja koja se uklapa sa svim postavkama i stilovima, a pored toga, uneće sasvim dovoljno šarma, idealnog ukoliko ne posedujete dovoljno snega u svom okruženju. Predstavljamo vam neke od najboljih ideja za unošenje belog novogodišnjeg dekora i pretvaranja enterijera u prostor iz bajke.

Bele novogodišnje jelke

Snežno bele, srebrnaste ili potpuno bele novogodišnje jelke predstavljaju savršenu ideju, ne samo za proslave u belom, već i ostale kombinacije stilskog dekora, takođe. Ukoliko želite da dekorišete ovakvo drvo, pre svega, možete se opredeliti samo za osvetljenje, koje je sasvim dovoljno samo po sebi. Drugu ideju predstavlja dodavanje belih ukrasa, venaca, perli, dovoljnih za potpuno ukrašavanje drveta koje je samo po sebi odvažnog stila. Takođe, opredelite se za bele šišarke, veštačko krzno, bobice i opalo lišće kako bi pružili svom novogodišnjem drvetu šik i bezvremen izgled.

Beli novogodišnji dekor

Startujte sa kreiranjem belih praznika veštačkim lišćem, vinovom lozom, bobicama, a možda čak i cvetovima ili izbeljenim zimzelenim grančicama, šišarkama i veštačkim krznom. Tu su i uradi sam beli ukrasi od drveta, gline, plastike i bilo kog materijala koji možete pronaći pri ruci. Kreirajte bele akcente velikim pompom kuglama, tepisima od veštačkog krzna, prekrivačima nameštaja, jastučnicama i ostalim predmetima koji se uklapaju sa vašim sofama i stolicama. Dodajte velike bele ukrase i koristite izbeljeno ili srebrnasto novogodišnje dvo i šišarke, kako biste ukrasili svoju prazničnu trpezu.

Ne zaboravite veštačke životinje i figurine u belom - jelene, sove, irvase, laste i ostale, koji će definitivno učiniti vaš dekor prazničnim i originalnijim. Bele karakteristike mogu biti uparene sa srebrnim na idealan način, istovremeno dodajući svetlucave detalje i održavajući temu neutralnom.

N.Đ.

Izvor: DigsDigs

Povezane teme